Home Artikelen iOS iOS update en support document om iPhones met Error 53 te herstellen

iOS update en support document om iPhones met Error 53 te herstellen

0
0

Twee weken geleden meldden we dat dat de iPhone het kan begeven na een reparatie van de vingerafdrukscanner. Apple heeft nu een update voor iOS uitgebracht die het ‘error 53’ probleem op onbruikbare iPhones moet oplossen. Door de error konden steeds meer gebruikers van de iPhone het toestel niet meer bedienen. Met de nieuwe update moet dit probleem opgelost zijn.

Error 53

De error ontstond als gevolg van een vervanging van de vingerafdrukscanner. Deze scanner is al aanwezig in iPhones vanaf de iPhone 5S. Het vervangen zelf was niet het probleem maar na de vervanging konden zich problemen voordoen met het toestel. Door de beveiliging van de vingerafdruk met een verificatiemethode was het niet mogelijk voor een niet-officiële partij om het te maken. Veel gebruikers die dit wel hebben laten doen eindigden met een onbruikbare iPhone 6.

iOS 9.2.1

Apple heeft nu de update iOS 9.2.1 uitgebracht en een support document. Door deze update te installeren op een iPhone met de error moeten de problemen verholpen zijn. Apple heeft excuses aangeboden voor het ongemak. De error was niet bedoeld om gebruikers te hinderen. Gebruikers die een nieuwe iPhone gekocht hebben als gevolg van de error kunnen contact opnemen met AppleCare voor een vergoeding.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iOS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…