Home Nieuws iOS update voor de iPad en iPhone

iOS update voor de iPad en iPhone

0
0

Apple heeft vandaag een nieuwe update vrijgegeven voor het iOS besturingssysteem. De nieuwe update wordt iOS 7.1 genoemd en is de opvolger van iOS 7.0. In de update van vandaag worden nieuwe functies toegevoegd aan het besturingssysteem van de iPad maar er worden ook softwarematige fouten hersteld.

Toevoegingen aan iOS 7.1
De meest opvallende toevoeging aan het besturingssysteem is CarPlay. Met behulp van CarPlay kan een iPhone worden gekoppeld aan het interne systeem van een auto. CarPlay integreert iOS in feite met het systeem van de auto. Zo zijn er vervolgens ook icoontjes te zien in de auto zoals dat ook het geval is op de iPhone. CarPlay werkt met de iPhone 5S maar ook met oudere modellen iPhones.

Een andere toevoeging aan iOS 7 is de camera app. De app maakt na de update zelf de keuze tussen het wel of niet maken van een HDR-foto. Bij dit soort type foto’s worden drie foto’s gemaakt waarna deze samengevoegd worden zodat er een gelijke belichting is over de gehele foto. In iOS 7.1 is er ook een update voor Siri, de spraak assistent van iOS. De Nederlandse taal is ook in deze update nog niet toegevoegd. De vraag is wanneer dit nu eens zal gebeuren. De lengte van een vraag kan nu bepaald worden door de homeknop ingedrukt te houden.

Een fout dat opgelost is en hersteld is het spontaan opnieuw opstarten van de iPhone 5S. Diverse gebruikers ondervonden dit probleem. De herkenning van vingerafdrukken is eveneens verbeterd. Met de laatste update is iOS 7 ook beter te gebruiken op oudere modellen iPhone. Dat leverde nogal eens problemen op zoals het trager worden van het toestel.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…