Home Artikelen Dit exclusieve iPhone 11 model heeft een mechanisch horloge ingebouwd

Dit exclusieve iPhone 11 model heeft een mechanisch horloge ingebouwd

0
5
iphone mechanisch horloge

Het Russische Caviar heeft weer wat nieuws geïntroduceerd. Deze keer is het een limited edition iPhone 11, oftewel iPhone XS en XS Max, met een mechanisch uurwerk ingebouwd. Het is de eerste smartphone die over een dergelijk uurwerk beschikt en zoals de vermelding ‘limited edition’ al doet vermoeden is het geen goedkoop iPhone model. Voor een bedrag van “slechts” 8350 dollar kun je het goedkoopste model uit de Tourbillon reeks aanschaffen.

Grand Complications

De exclusieve iPhone-modellen dragen de bijpassende naam Caviar iPhone Tourbillon en vallen onder de gecompliceerde ‘Grand Complication’ serie. Volgens de maker is het de eerste iPhone met een ingebouwd mechanisch horloges, iets dat we graag geloven. Het tourbillon vortex-mechanisme is een uitvinding uit het tijdperk van de zakhorloges, zo meldt Letsgodigital. En dit specifieke mechanisme is uiterst nauwkeurig. De afbeeldingen van de smartphone met het uurwerk zien er in ieder geval fantastisch uit.

De 64GB iPhone 11 met het mechanische uurwerk zoals je deze op de foto ziet is te koop voor $8.350 dollar. Maar er zijn ook varianten met 256GB en 512GB opslagruimte. Voor de grotere variant, de iPhone 11 Plus uit de serie, geldt een vanaf prijs van $9.110 dollar. Mocht je het ervoor over hebben, de exclusieve iPhones zijn te koop op de website van Caviar.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…