Home iPhone 11 Pro Max abonnement

iPhone 11 Pro Max abonnement

iphone 11 pro max

Samenvatting iPhone 11 Pro Max

Het is de grootste iPhone van 2019: de iPhone 11 Pro Max. En zoals de naam al aangeeft, is dit de grote broer van de iPhone 11 Pro. Samen zijn dit dé topmodellen waar iPhone-liefhebbers van houden. Met het grote 6,5-inch Super Retina XDR-display met 458 ppi is films kijken een genot en dankzij de Apple A13 Bionic-chipset komen games pas echt tot hun recht. Combineer dit met het snelle iOS 13 en het feest is compleet. Maar deze iPhone is niet alleen voor gamers. Het is voor iedereen die maximaal wil genieten van z’n smartphone, want dat is waar het om draait bij de iPhone. Met de nieuwe triple-camera kom je bovendien niets tekort als het gaat om foto en video. En met de nieuwe 12 MP TrueDepth-camera kun je zelfs slow-motion selfies opnemen. Al met al een iPhone die het verdient om over de toonbank te gaan.

6,5-inch Super Retina XDR-display, Apple A13 Bionic-chipset, Face ID, iOS 13.

Abonnement

De iPhone 11 Pro Max is nu te verkrijgbaar: als los toestel of in combinatie met een abonnement. Dat wil zeggen, zolang de voorraad strekt. De nieuwe 6,5-inch iPhone is beschikbaar in middernachtgroen, zilver, spacegrijs, goud en te koop met 64, 256 of 512 GB opslagcapaciteit. Bekijk hieronder welke provider de beste iPhone 11 Pro Max prijzen heeft. In de vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen weergegeven.


iPhone 11 Pro Max kopen

De Apple iPhone 11 Pro Max is op 10 september 2019 gepresenteerd en vanaf 20 september geleverd in Nederland. De opvolger van de iPhone XS Max is te koop in combinatie met een abonnement maar ook als los toestel. De iPhone 11 Pro Max is beschikbaar bij verschillende webshops voor een adviesverkoopprijs van € 1259,-. Dit is de prijs voor een simlockvrije iPhone 11 Pro Max met 64GB interne opslagcapaciteit. De huidige prijzen van de iPhone 11 Pro Max zijn op deze pagina te vinden.