Home iPhone 11 Pro abonnement

iPhone 11 Pro abonnement

iphone 11 pro camera

Samenvatting iPhone 11 Pro

Elk jaar levert Apple een betaalbare iPhone, maar is er ook een topmodel te koop. Dit jaar is dat de iPhone 11 Pro, oftewel de opvolger van de iPhone XS. Als ‘Pro’-versie is deze iPhone voorzien van de beste specificaties, samen met de grote broer (iPhone 11 Pro Max). Maar dit model is niet alleen voor professionals bedoeld, maar voor iedereen die van snelheid, hoge prestaties en onbeperkte mogelijkheden houdt. Je krijgt met de iPhone 11 Pro namelijk toegang tot het beste wat Apple op dit moment te bieden heeft. Er is een 5,8-inch Super Retina XDR-display met 458 ppi, Apple A13 Bionic-chipset, iOS 13, verbeterde FaceID, draadloos opladen en nog veel meer. Maar waar het vooral om gaat is de nieuwe camera met drie sensors die samenwerken voor de beste beeldkwaliteit. Met drie 12 megapixel camera’s kom je werkelijk niets tekort en dankzij de nieuwe 12 MP TrueDepth-camera kun je zelfs slow-motion selfies opnemen. Kortom, dit is dé iPhone waar iedereen naar uitkijkt.

5,8-inch Super Retina XDR-display, Apple A13 Bionic-chipset, draadloos opladen.

Abonnement

De iPhone 11 Pro is nu te bestellen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en zolang de voorraad strekt: bestel de iPhone 11 Pro vandaag en je bent één van de eersten waar de iPhone 11 Pro ontvangt. De nieuwe 5,8-inch iPhone is beschikbaar in middernachtgroen, zilver, spacegrijs, goud en te koop met 64, 256 of 512 GB opslagcapaciteit. Bekijk hieronder welke provider de beste iPhone 11 Pro prijzen heeft. In de vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen weergegeven.


iPhone 11 Pro kopen

De Apple iPhone 11 Pro is op 10 september 2019 onthuld en vanaf 20 september geleverd in Nederland. De opvolger van de iPhone XS is te koop in combinatie met een abonnement maar ook als los toestel. De iPhone 11 Pro is beschikbaar bij verschillende webshops voor een adviesverkoopprijs van € 1159,-. Dit is de prijs voor een simlockvrije iPhone 11 Pro met 64GB opslagruimte. De huidige prijzen van de iPhone 11 Pro zijn op deze pagina te vinden.