Home iPhone 12 Mini abonnement

iPhone 12 Mini abonnement

front back iphone 12 mini

Samenvatting iPhone 12 Mini

Met de iPhone 12 Mini doet Apple wat veel andere smartphonemakers nalaten; het introduceren van een compact model. Want dat is precies wat de mini-iPhone is: een compacte, maar razendsnelle smartphone. Met een vergelijkbaar ontwerp als de iPhone 12 is de Mini-versie alleen iets kleiner, dankzij het 5,4-inch display.

Het kleinere formaat betekent niet dat de iPhone 12 Mini mindere prestaties levert of minder “goed” is. Aan de binnenzijde zijn voor het grootste deel dezelfde onderdelen te vinden als in de iPhone 12. Zo is er de krachtige Apple A14 Bionic-chipset, verbeterde FaceID, snel- en draadloos opladen en nog heel veel meer. Bovendien draait ook de iPhone 12 Mini op de nieuwste versie van het Apple-besturingssysteem, iOS 14. Met twee 12 camera’s achterop kom je niets tekort en dankzij de nieuwe 12 MP TrueDepth-camera leg je selfies vast in de beste kwaliteit. Kortom, dit is de iPhone 12-versie als je een compacte smartphone wilt.

5,4-inch Super Retina XDR-display, Apple A14 Bionic-chipset, draadloos opladen.

Abonnement

De iPhone 12 Mini is nu te te koop als los toestel of in combinatie met een abonnement. De nieuwe 5,4-inch iPhone met de kenmerkende ‘Mini’-naam is beschikbaar in de kleuren zwart, wit, (PRODUCT)RED, groen, blauw en te koop met 64, 128 of 256 GB opslagruimte. Bekijk hieronder welke provider de beste iPhone 12 Mini prijzen heeft. In de vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen weergegeven.


iPhone 12 Mini kopen

De kleine iPhone 12 Mini is op 13 oktober 2020 door Apple onthuld en vanaf 23 oktober geleverd in Nederland. Als het kleinste model in de 2020 iPhone line-up heeft de iPhone 12 Mini eveneens de laagste adviesprijs. De iPhone 12 Mini is beschikbaar bij verschillende webshops voor een adviesverkoopprijs van € 809,-. Dit is de prijs voor een simlockvrije iPhone 12 Mini met 64 GB opslagruimte. Als deze prijs wordt betaald voor de smartphone, dan gaat het om een los toestel. Een (fors) lagere toestelprijs wordt doorgaans aangeboden in combinatie met een abonnement. De huidige prijzen van de iPhone 12 Mini? Vergelijk de tarieven en bespaar op je nieuwe, kleine iPhone.