Home iPhone 12 Pro Max abonnement

iPhone 12 Pro Max abonnement

iphone-12-pro

Samenvatting iPhone 12 Pro Max

Het is de grootste iPhone ooit, de eerste iPhone met LiDar-scanner én de eerste smartphone van Apple met een 6,7-inch display. Van alle iPhone 12-modellen is de iPhone 12 Pro Max het beste van het beste. Hoewel het grote formaat niet iedereen lekker in de hand zal liggen, biedt het forse scherm maximale mogelijkheden voor videogames en andere video-apps die gebaseerd zijn op visuele beelden.

Met de iPhone 12 Pro Max haal je het beste van Apple in huis. Ten eerste is het toestel uitgerust met het grote Super Retina XDR-display met de bekende ‘notch’ bovenin voor de selfiecamera. Ten tweede is deze smartphone voorzien van de nieuwe, krachtige Apple A14 Bionic-chipset en ten derde heeft dit model het meeste werkgeheugen met 6GB RAM. Daarnaast is er minimaal 128 GB opslagcapaciteit aanwezig voor de opslag van apps, data, foto’s en video’s. Met drie camera’s achterop en de nieuwe LiDAR-scanner kom je werkelijk niets tekort: de telelens, groothoek en ultragroothoek doen al het werk voor je. Kortom, wie van grote smartphones houdt, is dit de iPhone 12-versie die je wilt hebben.

6,7-inch Super Retina XDR-display, Apple A14 Bionic-chipset, Triple-camera met LiDAR-scanner.

Abonnement

De iPhone 12 Pro Max is nu beschikbaar als los toestel of in combinatie met een abonnement. De nieuwe 6,7-inch iPhone is te koop in verschillende kleuren: goud, zilver, grijs en blauw. Welke kleur je ook kiest, ieder model is verkrijgbaar met 128, 256 of 512 GB opslagruimte. Bekijk hieronder welke provider de beste iPhone 12 Pro Max prijzen heeft. In de vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen weergegeven.


iPhone 12 Pro Max kopen

De Apple iPhone 12 Pro Max is op 13 oktober 2020 gepresenteerd en vanaf 16 oktober te koop in Nederland. De opvolger van de iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar in combinatie met een abonnement, maar ook als los toestel. De iPhone 12 Pro Max is beschikbaar bij verschillende webshops voor een adviesverkoopprijs van € 1299,-. Dit is de prijs voor een simlockvrije iPhone 12 Pro Max met 128 GB opslagruimte. De huidige prijzen van de iPhone 12 Pro Max? Vergelijk de tarieven en bespaar op je nieuwe iPhone.