Home iPhone 12 abonnement

iPhone 12 abonnement

iphone 12

Samenvatting iPhone 12

Het is de telefoon die de wereld op z’n kop heeft gezet, de iPhone. Inmiddels zijn wel alweer uitgekomen bij de iPhone 12-serie waarvan de iPhone 12 het “normale” model is. Als de opvolger van de iPhone 11 heeft Apple het schermformaat behouden, maar daaromheen is vrijwel alles veranderd. Met een geheel nieuw ontwerp gaat Apple weer terug naar een herkenbare stijl die we kennen van eerdere Apple-smartphones.

Je krijgt met de iPhone 12 toegang tot het beste wat Apple op dit moment te bieden heeft. Er is een 6,1-inch Super Retina XDR-display met hoge pixeldichtheid voor gedetailleerde beelden. Daaronder is plek gemaakt voor de razendsnelle Apple A14 Bionic-chipset, verbeterde FaceID, draadloos opladen en nog heel veel meer. Softwarematig is het nodige verbeterd, maar ook de hardware heeft een upgrade gehad. Met twee 12 MP camera’s achterop kom je werkelijk niets tekort en dankzij de nieuwe 12 MP TrueDepth-camera kun je zelfs slow-motion selfies opnemen. Kortom, dit is dé iPhone 12 die iedereen wil hebben.

6,1-inch Super Retina XDR-display, Apple A14 Bionic-chipset, draadloos opladen.

Abonnement

De iPhone 12 is nu te bestellen als los toestel of in combinatie met een abonnement. De nieuwe 6,1-inch iPhone is beschikbaar in meer dan genoeg kleuren: zwart, wit, rood, blauw en groen, en te koop met 64, 128 of 256 GB opslagruimte. Bekijk hieronder welke provider de beste iPhone 12 prijzen heeft. In de vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen weergegeven.


iPhone 12 kopen

De Apple iPhone 12 is op 13 oktober 2020 gepresenteerd en vanaf 16 oktober geleverd in Nederland. De opvolger van de iPhone 11 is te koop in combinatie met een abonnement maar ook als los toestel. De iPhone 12 is beschikbaar bij verschillende webshops voor een adviesverkoopprijs van € 999,-. Dit is de prijs voor een simlockvrije iPhone 12 met 64GB opslagruimte. De huidige prijzen van de iPhone 12? Vergelijk de tarieven en bespaar op je nieuwe iPhone.