Home iPhone 13 mini abonnement

iPhone 13 mini abonnement

iphone 13 mini

Samenvatting iPhone 13 mini

De kleinste iPhone van 2021? De naam zegt het al: dat is de iPhone 13 mini. Net als in 2020 heeft Apple er ook dit voor gekozen om een model met kleiner formaat op de markt te brengen. Daardoor is de iPhone 13 mini de directe opvolger van de iPhone 12 mini. Wil je een telefoon die met één hand te bedienen is? Een iPhone die makkelijk bij je te dragen is? Als je ‘ja’ hebt geantwoord op deze vragen, heb je een sterke voorkeur voor de iPhone 13 mini.

Met de iPhone 13 mini krijg je een smartphone thuis geleverd dat is uitgerust met een 5,4 inch display, Face ID gezichtsherkenning en binnenin de razendsnelle Apple A15 Bionic chipset. Uiteraard is ook deze smartphone voorzien van het handige iOS-besturingssysteem en alle koppelingen met Apple-diensten zodat je eenvoudig kunt overstappen naar je nieuwe iPhone.

5,4-inch Super Retina XDR-display, Apple A15 Bionic-chipset, Dual-camera.

Abonnement

De iPhone 13 mini is nu verkrijgbaar met een abonnement, zowel met een eenmalige betaling voor het toestel als zonder bijbetaling. Het toestel is beschikbaar in de kleuren (PRODUCT)RED, sterrenlicht, middernacht, blauw en roze. Wat betreft de opslag is het toestel beschikbaar in varianten met 128, 256 en 512 GB capaciteit. Benieuwd waar je de voordeligste iPhone 13 mini kunt kopen? In onze vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen getoond. Bekijk meteen welke aanbieder de beste iPhone 13 mini abonnementen heeft.


iPhone 13 mini kopen

De iPhone 13 mini is op 14 september 2021 door Apple gepresenteerd en vanaf 17 september te koop in Nederland. De opvolger van de iPhone 12 mini is beschikbaar in combinatie met een telefoonabonnement en krediet, maar ook als los toestel. De iPhone 13 mini is bij verschillende aanbieders te koop met een adviesprijs van € 809,-. Deze adviesprijs geldt voor een losse iPhone 13 mini met 128 GB opslagruimte. De huidige prijzen van de iPhone 13 mini? Vergelijk de aanbiedingen voor dit specifieke model en bespaar op je nieuwe iPhone.