Home iPhone 13 abonnement

iPhone 13 abonnement

iphone 13 colors

Samenvatting iPhone 13

Het instapmodel van de 2021 iPhone? Dat is de iPhone 13 – een ultrafijne smartphone met alle opties die je nodig hebt tijdens dagelijks gebruik. Wil je de nieuwste iPhone, maar hoef je niet meteen de allerbeste (en duurste) iPhone? Ben je een normale telefoongebruiker en zijn de prestaties van een normale iPhone goed genoeg? Dan is de iPhone 13 de telefoon waar je aandacht naar uit zou moeten gaan.

Met de iPhone 13 ben je voorzien van alle Apple-gemakken die het bedrijf zo groot hebben gemaakt. Van het superintuitieve iOS-besturingsysteem tot de koppelingen met andere Apple-diensten: een overstap van een ouder model naar de iPhone 13 is snel gemaakt. Met de iPhone 13 krijg de beschikking over een smartphone met 6,1-inch Super Retina XDR-display, Face ID gezichtsherkenning en natuurlijk de snelle Apple chipset met de naam A15 Bionic. In aanvulling op de hoogstaande features is de iPhone 13 voorzien van een verbeterde 12 MP hoofdcamera die geschikt is voor alle situaties.

6,1-inch Super Retina XDR-display, Apple A15 Bionic-chipset, Dual-camera.

Abonnement

De iPhone 13 is nu te koop als los toestel of in combinatie met een iPhone-abonnement. Het toestel is beschikbaar in de kleuren (PRODUCT)RED , sterrenlicht, middernacht, blauw en roze. Wat betreft de opslagruimte is de iPhone 13 beschikbaar met opslagvarianten van 128, 256 en 512 GB capaciteit. Benieuwd waar je de goedkoopste iPhone 13 kunt kopen? In onze vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen getoond. Bekijk meteen welke aanbieder de beste iPhone 13 aanbiedingen heeft.


iPhone 13 kopen

De Apple iPhone 13 is op 14 september 2021 gelanceerd en vanaf 17 september te koop in Nederland. De opvolger van de iPhone 12 is verkrijgbaar in combinatie met een telefoonabonnement en krediet, maar ook als los toestel. De iPhone 13 is bij verschillende webshops beschikbaar voor een adviesprijs van € 909,-. Deze adviesprijs geldt voor een losse iPhone 13 met 128 GB opslagruimte. De huidige prijzen van de iPhone 13? Vergelijk de abonnementen en bespaar op je nieuwe iPhone.