Home iPhone 14 Plus abonnement

iPhone 14 Plus abonnement

iphone 14 plus

Samenvatting iPhone 14 Plus

Is de normale iPhone 14 niet groot genoeg? Maar hoef je ook weer niet de duurste Apple-telefoon? Dan is de iPhone 14 Plus de smartphone die je zoekt. In feite is het de grote broer van de iPhone 14 – alles is zo’n beetje hetzelfde, alleen het formaat is anders (lees: groter).

Met de iPhone 14 Plus krijg je een smartphone thuis geleverd dat is uitgerust met een 6,7 inch display, Face ID gezichtsherkenning en binnenin de razendsnelle Apple A15 Bionic chipset. Uiteraard is ook deze smartphone voorzien van het handige iOS-besturingssysteem en alle koppelingen met Apple-diensten zodat je eenvoudig kunt overstappen naar je nieuwe iPhone.

6,7-inch Super Retina XDR-display, Apple A15 Bionic-chipset, 12 MP dual-camera.

Abonnement

De iPhone 14 Plus is nu verkrijgbaar met een abonnement, zowel met een eenmalige betaling voor het toestel als zonder bijbetaling. Het toestel is beschikbaar in de kleuren middernacht, paars, sterrenlicht, (PRODUCT)RED en blauw. Wat betreft de opslag is het toestel beschikbaar in varianten met 128, 256 en 512 GB capaciteit. Benieuwd waar je de voordeligste iPhone 14 Plus kunt kopen? In onze vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen getoond. Bekijk meteen welke aanbieder de beste iPhone 14 Plus abonnementen heeft.


iPhone 14 Plus kopen

De iPhone 14 Plus is op 7 september 2022 door Apple gepresenteerd en vanaf 9 september te koop in Nederland. De nieuwe telefoon is beschikbaar in combinatie met een telefoonabonnement en krediet, maar ook als los toestel. De iPhone 14 Plus is bij verschillende aanbieders te koop met een adviesprijs van € 1169,-. Deze adviesprijs geldt voor een losse iPhone 14 Plus met 128 GB opslagruimte. De huidige prijzen van de iPhone 14 Plus? Vergelijk de aanbiedingen voor dit specifieke model en bespaar op je nieuwe iPhone.