Home iPhone 15 Plus abonnement

iPhone 15 Plus abonnement

iphone 15

Samenvatting iPhone 15

Op 12 september 2023 heeft Apple de iPhone 15 Plus onthuld, en dit is echt een flinke upgrade. Het eerste wat opvalt is het prachtige doorkleurde glas aan de achterkant en de nieuwe afgeplatte rand. Maar het echte hoogtepunt is de 48-MP hoofdcamera met een 2x telelens-optie, waardoor je nu drie optische-zoomniveaus hebt om geweldige foto’s te maken.

En laten we niet vergeten de nieuwe portretfotografie functie die zelfs bij weinig licht gedetailleerde portretten mogelijk maakt. Wat echt indrukwekkend is, is de ‘Pechhulp’ via satelliet, die contact maakt met de pechhulpdienst zelfs als je geen mobiel bereik hebt. Onder de motorkap zit de krachtige A16 Bionic-chip en een USB‑C-connector, en dat betekent serieus snelle prestaties en gemakkelijkere connectiviteit. Kortom, de iPhone 15 Plus is een echte game changer.

6,7-inch display, Apple A16 Bionic-chipset, 48 MP dual-camera.

Abonnement

De iPhone 15 Plus is nu te koop als los toestel of in combinatie met een iPhone-abonnement. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en naturel titanium. Wat betreft de opslagruimte is de iPhone 15 Plus beschikbaar met opslagvarianten van 128, 256 en 512 GB capaciteit. Benieuwd waar je de goedkoopste iPhone 15 Plus kunt kopen? In onze vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen getoond. Bekijk meteen welke aanbieder de beste iPhone 15 Plus aanbiedingen heeft.


iPhone 15 kopen

De Apple iPhone 15 Plus is op 12 september 2023 gelanceerd en vanaf 15 september te koop in Nederland. De opvolger van de iPhone 14 Plus is verkrijgbaar in combinatie met een telefoonabonnement en krediet, maar ook als los toestel. De iPhone 15 Plus is bij verschillende webshops beschikbaar voor een adviesprijs van € 1119,-. Deze adviesprijs geldt voor een losse iPhone 15 Plus met 128 GB opslagruimte. De huidige prijzen van de iPhone 15 Plus? Vergelijk de abonnementen en bespaar op je nieuwe iPhone.