Home iPhone 15 Pro Max abonnement

iPhone 15 Pro Max abonnement

iphone 15 pro 15 pro max

Samenvatting iPhone 15 Pro Max

Op 12 september 2023 heeft Apple de iPhone 15 Pro Max onthuld. De nieuwe iPhone 15 Pro Max is gemaakt van lichtgewicht titanium, waardoor hij stevig is en toch niet zwaar aanvoelt. Het design heeft afgeronde randen en een handige actieknop. De camera’s zijn opgevoerd met een 48-MP hoofdcamera die verbluffende foto’s maakt, vooral in portretmodus. De nieuwe 5x telelenscamera op de Pro Max opent nieuwe fotografische mogelijkheden.

Het heeft ook de supersnelle A17 Pro-chip. Deze chip levert ongekende prestaties, vooral voor gaming. Het maakt zelfs complexe professionele video-editing mogelijk. De nieuwe iPhone wordt geleverd met iOS 17, met functies zoals contactposters, livevoicemail en verbeterde privacy in Safari. Als je ooit met autopech zit op een plek zonder mobiel bereik, kan de iPhone 15 Pro Max nu satelliet ‘Pechhulp’ bieden. De iPhone 15 Pro Max biedt een indrukwekkende combinatie van design, camera, prestaties en duurzaamheid, waardoor het een topkeuze is voor gebruikers die het beste willen.

6,7-inch display, Apple A17 Pro-chipset, 48 MP triple-camera.

Abonnement

De iPhone 15 Pro Max is nu te koop als los toestel of in combinatie met een iPhone-abonnement. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en naturel titanium. Wat betreft de opslagruimte is de iPhone 15 Pro Max beschikbaar met opslagvarianten van 128, 256 en 512 GB capaciteit. Benieuwd waar je de voordeligste iPhone 15 Pro Max kunt kopen? In onze vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen getoond. Bekijk meteen welke aanbieder de beste iPhone 15 Pro Max aanbiedingen heeft.


iPhone 15 Pro Max kopen

De Apple iPhone 15 Pro Max is op 12 september 2023 onthuld, samen met de iPhone 15 Pro, en vanaf 15 september te koop in Nederland. De opvolger van de iPhone 14 Pro Max is beschikbaar in combinatie met een telefoonabonnement en krediet, maar ook als los toestel. De iPhone 15 Pro Max is bij verschillende providers en verkopers beschikbaar voor een adviesprijs van € 1479,-. Deze adviesprijs geldt voor een losse iPhone 15 Pro Max met 128 GB opslagruimte. De huidige prijzen van de iPhone 15 Pro Max? Vergelijk de abonnementen en bespaar op je nieuwe iPhone.