Home iPhone 15 Pro abonnement

iPhone 15 Pro abonnement

iphone 15 pro 15 pro max

Samenvatting iPhone 15 Pro

Op 12 september 2023 heeft Apple de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max onthuld. Deze nieuwe modellen zijn gemaakt van lichtgewicht titanium en hebben een prachtig design met afgeronde randen en een handige actieknop. Wat echt opvalt, is de krachtige camera-upgrade, waardoor je foto’s kunt maken alsof je ze door zeven professionele lenzen hebt genomen.

De hoofdcamera heeft nu een indrukwekkende 48-MP resolutie en biedt functies zoals ‘Focus’ en ‘Diepteregelaar’ voor prachtige portretfoto’s, zelfs bij weinig licht. Daarnaast heeft de iPhone 15 Pro een nieuwe 5x telelenscamera. De A17 Pro-chip zorgt voor ongekende prestaties, vooral voor mobiel gamen. Met de A17 Pro-chip bieden deze iPhones niet alleen geweldige prestaties, maar ook supersnelle USB 3-connectiviteit voor complexe professionele workflows. Bovendien kun je nu ‘Pechhulp’ via satelliet inschakelen in geval van autopech zonder mobiel bereik.

Het design van deze iPhones is ook opvallend. Ze zijn gemaakt van sterk titanium en hebben dunne randen, waardoor ze licht en duurzaam zijn. De nieuwe actieknop voegt extra functionaliteit toe, zoals snel toegang tot de camera en andere handige functies. Dit zijn de meest geavanceerde iPhones ooit, met een nadruk op design, camera’s en prestaties, waardoor je jouw creativiteit volledig kunt benutten.

6,7-inch display, Apple A17 Pro-chipset, 48 MP triple-camera.

Abonnement

De iPhone 15 Pro is nu te koop als los toestel of in combinatie met een iPhone-abonnement. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en naturel titanium. Wat betreft de opslagruimte is de iPhone 15 Pro beschikbaar met opslagvarianten van 128, 256 en 512 GB en 1TB capaciteit. Benieuwd waar je de voordeligste iPhone 15 Pro kunt kopen? In onze vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen getoond. Bekijk meteen welke aanbieder de beste iPhone 15 Pro aanbiedingen heeft.


iPhone 15 Pro kopen

De Apple iPhone 15 Pro is op 12 september 2023 onthuld en vanaf 15 september te koop in Nederland. De opvolger van de iPhone 14 Pro is verkrijgbaar in combinatie met een telefoonabonnement en krediet, maar ook als los toestel. De iPhone 15 Pro is bij verschillende providers en verkopers beschikbaar voor een adviesprijs van € 1229,-. Deze adviesprijs geldt voor een losse iPhone 15 Pro met 128 GB opslagruimte. De huidige prijzen van de iPhone 15 Pro? Vergelijk de abonnementen en bespaar op je nieuwe iPhone.