Home iPhone 15 abonnement

iPhone 15 abonnement

iphone 15

Samenvatting iPhone 15

Apple heeft de iPhone 15 en iPhone 15 Plus onthuld. Het is echt een gamechanger voor de iPhone. Ze hebben een superstrak design met afgeronde randen en een achterkant van doorkleurd glas dat tegen een stootje kan. Ze worden geleverd met iOS 17, boordevol handige updates. En de nieuwe kleuren zijn geweldig – roze, geel, groen, blauw en zwart.

De camera is next level met een krachtige 48-MP hoofdcamera en een nieuwe 2x telelens-optie waardoor je geweldige foto’s kunt maken. En die portretfoto’s, zelfs bij weinig licht, zijn gewoonweg verbluffend. En laten we de A16 Bionic-chip niet vergeten. Die zorgt voor razendsnelle prestaties en maakt dingen als Dynamic Island en computationele fotografie mogelijk. Plus, er is nu USB‑C, dus opladen en gegevens overzetten is een eitje. Maar het beste van alles? Ze hebben gedacht aan onze veiligheid met functies zoals pechhulp via satelliet en SOS-noodmelding. Dus als je ooit vastzit zonder bereik, zijn ze er voor je.

6,1-inch display, Apple A16 Bionic-chipset, 48 MP dual-camera.

Abonnement

De iPhone 15 is nu te koop als los toestel of in combinatie met een iPhone-abonnement. Het toestel is beschikbaar in de kleuren roze, geel, groen, blauw en zwart,. Wat betreft de opslagruimte is de iPhone 15 beschikbaar met opslagvarianten van 128, 256 en 512 GB capaciteit. Benieuwd waar je de goedkoopste iPhone 15 kunt kopen? In onze vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen getoond. Bekijk meteen welke aanbieder de beste iPhone 15 aanbiedingen heeft.


iPhone 15 kopen

De Apple iPhone 15 is op 12 september 2023 gelanceerd en vanaf 15 september te koop in Nederland. De opvolger van de iPhone 14 is verkrijgbaar in combinatie met een telefoonabonnement en krediet, maar ook als los toestel. De iPhone 15 is bij verschillende webshops beschikbaar voor een adviesprijs van € 969,-. Deze adviesprijs geldt voor een losse iPhone 15 met 128 GB opslagruimte. De huidige prijzen van de iPhone 15? Vergelijk de abonnementen en bespaar op je nieuwe iPhone.