Home iPhone 6 Plus abonnement

iPhone 6 Plus abonnement

iphone 6 plus abonnementDe iPhone 6 Plus is de naam van het grootste iPhone model. Het is samen met de iPhone 6 de opvolger van de iPhone 5S en 5C modellen. Het toestel is op 9 september 2014 tegelijk met de iPhone 6 gepresenteerd. De iPhone 6 Plus is het grootste model dat Apple tot nu toe uitgebracht heeft. Door de grootte van het toestel valt het in de categorie phablets; een combinatie van een smartphone en tablet.

iPhone 6 Plus kopen

De iPhone 6 Plus is verkrijgbaar met 16GB, 32GB, 64GB en 128GB opslagruimte. Meteen de iPhone 6 Plus met abonnement kopen? Bekijk snel welke provider de goedkoopste iPhone 6 Plus aanbiedt. In de onderstaande vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen weergegeven.

iPhone 6 Plus abonnementen


Display en design

Het grote verschil tussen de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus is het beeldscherm. De iPhone 6 Plus heeft een beeldscherm van 5,5 inch. De iPhone heeft een beeldscherm van 4,7 inch. De iPhone 6 Plus is daardoor de iPhone met het grootste beeldscherm. Het beeldscherm is maar liefst 1,5 inch groter dan de iPhone 5 modellen. Het Retina display van de iPhone 6 Plus heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels met 401 pixels per inch.

De iPhone 6 Plus is in feite een grotere versie van de iPhone 6. De iPhone 6 Plus heeft dunnere randen aan de zijkanten van het scherm. De hoeken van de iPhone 6 Plus zijn sterker afgerond dan de voorgaande modellen. De iPhone 6 Plus is te krijgen in drie verschillende kleuren. Dit zijn dezelfde kleuren als de iPhone 5S; goud, zilver en space gray.

Camera en specificaties

Apple heeft ervoor gekozen om weer te gaan voor een 8-megapixelcamera in de iPhone 6 Plus. De camera van de iPhone heeft een ƒ/2.2 diafragma en beschikt over een nieuwe sensor. De autofocus iSight camera is uitgebreid met Focus Pixels dat beter omgaat met licht. De panorama foto’s zijn te maken tot 43 megapixels.

iOS8

De iPhone 6 Plus verschilt van de binnenkant niet veel van de iPhone 6. De iPhone 6 Plus beschikt ook over een 64 bit A8 chip. Het beschikt ook over de nieuwe M8 bewegingsprocessor. De iPhone 6 Plus draait op het nieuwe besturingssysteem van Apple; iOS 8. In iOS8 is meer mogelijk, ook voor ontwikkelaars van apps. Touch ID kan op meer manieren gebruikt worden in iOS8. Zo wordt het mogelijk om te betalen met iOS8 en Touch ID. De iPhone 6 Plus is als eerste iPhone uitgerust met Near Field Communication (nfc). Met NFC kunnen makkelijker wifi- of bluetooth verbindingen worden gelegd.