Home iPhone 6 abonnement

iPhone 6 abonnement

iphone 6 abonnementDe iPhone 6 is de naam van de opvolger van de iPhone 5S en 5C. Het toestel is op 9 september 2014 gepresenteerd. Tijdens deze presentatie werden ook de iPhone 6 Plus en de Apple Watch gepresenteerd. De iPhone 6 is de kleine versie van de iPhone als het vergeleken wordt met de iPhone 6 Plus. Het toestel is op verschillende punten verbeterd en het stijlvolle en elegante design is volledig aangepast. Niet alleen de buitenkant is gewijzigd maar ook onder de motorkap is de iPhone 6 enorm verbeterd.

iPhone 6 kopen

De iPhone 6 is verkrijgbaar met 16GB, 32GB, 64GB en 128 GB. Met een abonnement is de iPhone 6 zonder bijbetaling te verkrijgen. De iPhone wordt dan met behulp van het abonnement afbetaald. Meteen de iPhone 6 met abonnement kopen? Bekijk snel welke provider de goedkoopste iPhone 6 aanbiedt. In de onderstaande vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen weergegeven.

iPhone 6 abonnementen


Display en design

De iPhone 6 beschikt over een groter scherm dan het scherm van de iPhone 5, 5S en 5C. De smartphone heeft een beeldscherm van maar liefst 4,7 inch. Dit is 0,7 inch groter dan de iPhone 5S. Dankzij de dunnere schermrand is de omvang van het toestel in zijn totaliteit niet zoveel gegroeid als het formaat beeldscherm. Het Retina display heeft een resolutie van 1334 x 750 pixels met 326 pixels per inch. Het design van de iPhone 6 is goed verbeterd. De iPhone heeft een dunnere rand rondom het scherm met afgeronde hoeken. Dit wijkt af van de laatste iPhone modellen. De iPhone 6 is verkrijgbaar in drie kleuren die we al gezien hebben bij de iPhone 5S. Dit zijn de kleuren goud, zilver en space gray.

Camera en specificaties

Geruchten beweerden dat Apple met de iPhone 6 bij de 8-megapixelcamera zal blijven zijn waarheid geworden. De camera heeft een ƒ/2.2-diafragma en beschikt over een betere sensor. Het diafragma komt de kwaliteit van de foto’s ten goede. De iPhone 6 beschikt over Near Field Communication (nfc). Hiermee kunnen wifi- of bluetooth verbindingen gemakkelijk worden gelegd en ook digitaal betalen gaat hiermee gemakkelijk. Een nieuwe A8 chip met 64 bit is aan boord. Deze is krachtiger dan de chips in andere toestellen. Het toestel is ook uitgerust met een nieuwe M8 bewegingsprocessor.

CC0

iOS 8

De iPhone 6 draait op iOS 8. Dit is het nieuwe besturingssysteem van Apple. Bij iOS 8 komen nieuwe toetsenbord opties beschikbaar en meer mogelijkheden om dingen te delen met anderen. iCloud en Touch ID worden op meer nieuwe manieren gebruikt. Er zijn nieuwe gezondheidsapps beschikbaar die het mogelijk maken om de gezondheid te volgen.

De iPhone 6 is verkrijgbaar met 16, 64 en 128 GB. De officiële introductieprijs van de iPhone 6 is €699 voor een los toestel met 16GB, €799 voor een los toestel met 64GB en €899 voor een los toestel met 128GB. De iPhone 6 met 16GB is het meest populair. Met een abonnement is de iPhone 6 zonder bijbetaling te verkrijgen. De iPhone wordt dan met behulp van het abonnement afbetaald.