Home Nieuws iPhone 6C en Apple Watch 2 worden gepresenteerd in maart

iPhone 6C en Apple Watch 2 worden gepresenteerd in maart

0
0

Apple is op dit moment bezig met de voorbereiding van een evenement in maart 2016. Bronnen hebben dit gemeld aan 9to5Mac. Het evenement draait om de presentatie van de Apple Watch 2 maar ook om de nieuwe 4 inch iPhone die vermoedelijk iPhone 6C genoemd wordt.

Apple Watch 2

Apple is al lang bezig met een tweede versie van de Apple Watch. Er werd al gewerkt aan de tweede versie terwijl het eerste model nog niet uitgebracht was. Zo werkt men al langer aan een camera in de Apple Watch, draadloze technologie, tracking voor slaapritmes en verbeterde en meer gezondheidssensoren. De verwachting is dat de Apple Watch 2 in april verkrijgbaar is. In Nederland is dit pas twee of drie maanden later.

iPhone 6C

Er gaan al langer geruchten over een 4 inch smartphone van Apple. Het komt niet als een verrassing dat Apple dit kleinere model in maart 2016 presenteert. De laatste iPhone met een 4 inch display was de in 2013 uitgebrachte iPhone 5S. De verwachting is dat de iPhone 6C dezelfde processor krijgt als de iPhone 6S maar een minder goede camera met 8 megapixels.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…