Home iPhone 6S Plus abonnement

iPhone 6S Plus abonnement

iphone 6s plus abonnementDe iPhone 6S Plus is op 9 september 2015 samen met de iPhone 6S gepresenteerd. In 2015 gaat het niet om een compleet nieuwe iPhone maar om een update van de iPhone 6 Plus. Aan de buitenkant is niet veel veranderd maar aan de binnenkant wel. De iPhone 6 Plus heeft hetzelfde display gekregen als de iPhone 6 Plus van 5,5 inch. Dit display heeft een resolutie van 1920 bij 1080 met 401 ppi.

iPhone 6S kopen

De iPhone 6S Plus is te koop in vier kleuren: zilver, spacegrijs, goud en roségoud. Er kan hiernaast een keuze gemaakt worden uit 16GB, 32GB, 64GB of 128GB opslagruimte. Meteen de iPhone 6S Plus met abonnement kopen? Bekijk snel welke provider de goedkoopste iPhone 6S Plus aanbiedt. In de onderstaande vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen weergegeven.

iPhone 6S Plus abonnementen


Behuizing

In tegenstelling tot het design heeft de behuizing wel een verandering doorgemaakt. De behuizing van de iPhone 6S Plus is vervaardigd van 7000 Series aluminium. Dit is een aluminium soort dat maar liefst 60 procent sterker is dan standaard aluminium maar niet veel zwaarder is. Door dit materiaal en interne wijzigingen is de dikte van de iPhone 6 Plus wel iets toegenomen met 0,2 mm. De dikte van de iPhone 6 Plus is toegenomen van 7,1 mm naar 7,3 mm. De afmetingen zijn nu 158.2 mm x 77.9 mm x 7.3 mm.

CPU-GPU

Processor

De iPhone 6S Plus beschikt over dezelfde processor als de iPhone 6S. Het gaat om een nieuwe A9 processor. De chipset is sneller maar ook efficiënter dan de A8 processor die gebruikt wordt in de iPhone 6 Plus. De A9 chip is de derde generatie van de 64-bit architectuur. De chipset levert 70 procent snellere CPU prestaties en tot 90 procent snellere GPU prestaties. De M9 processor is ingebouwd in de A9 chipset.

Camera

De iSight camera van de iPhone 6S Plus is verbeterd en beschikt over meer megapixels. De iSight camera aan de achterzijde van de iPhone 6S Plus heeft 12 megapixels. De iPhones van de laatste jaren, de 4S, 5, 5C, 5S, 6 en 6 Plus modellen, waren allen uitgerust met een 8 megapixel camera. De 12 megapixel camera kan ook video’s opnemen in 4K kwaliteit. De FaceTime camera aan de voorzijde van de 6S Plus heeft 5 megapixels.

3D Touch

De iPhone 6S Plus is voor het eerst uitgerust met de 3D Touch technologie. Er is veel geschreven over 3D Touch na de introductie in de Apple Watch. Het wordt nu ook gebruikt in de iPhone. Met de technologie kan de druk op het display gemeten worden door de iPhone 6S Plus. Het display wordt drukgevoelig door 3D Touch. Het kan gebruikt worden om shortcuts te bedienen binnen apps maar er is nog veel meer mee mogelijk.

icon_ios_large

iOS 9

De iPhone 6S Plus draait op het nieuwe iOS 9. Dit is de nieuwste versie van het Apple besturingssysteem. Volgens Apple levert iOS 9 betere prestaties maar ook een langere batterijduur. Het neemt ook minder ruimte in beslag op de iPhone. Nieuw in iOS 9 is de spaarstand. Als de spaarstand ingeschakeld is worden een aantal functionaliteiten uitgeschakeld waardoor de batterij het nog langer uithoudt. De batterijduur kan hierdoor met drie uur verlengd worden. iOS 9 beschikt ook over nieuwe proactieve functies waarbij Siri een grote rol speelt. Hiernaast is er een nieuwe Apple News app en werken de individuele apps beter samen.

Verkrijgbaarheid

De iPhone 6S Plus is te koop in vier kleuren: zilver, spacegrijs, goud en roségoud. Er kan hiernaast een keuze gemaakt worden uit 16GB, 64GB of 128GB.