Home iPhone 7 iPhone 7 toch niet voorzien van smart connector?

iPhone 7 toch niet voorzien van smart connector?

0
0

De geruchten rondom de nieuwe iPhone 7 die naar alle waarschijnlijkheid in september door Apple zal worden aangekondigd, doen al lange tijd de ronde. De geruchten gingen vooral over de twee camera’s die het toestel zou hebben en de Smart Connector.

Smart Connector

Het gerucht ging dat de iPhone 7 zou zijn voorzien van een Smart Connector. Foto’s die nu zijn gelekt tonen wel ruimte voor een dubbele camera maar niet voor een Smart Connector. Op de foto die gelekt is, is een mal te zien van de achterzijde van de iPhone 7. Aan de achterzijde van de iPhone is blijkens de foto ruimte gehouden voor twee lenzen op de iPhone 7 Plus. De geruchten melden dat de normale iPhone 7 niet is voorzien van twee lenzen en geen dual-camera krijgt. Het is nog niet duidelijk hoe Apple de camera dan wel gaat verbeteren.

Naast foto’s van een mal zijn ook foto’s van schematische tekeningen gelekt. Op beide foto’s is niet te zien dat er ruimte is gemaakt voor een Smart Connector. Met een Smart Connector kan bijvoorbeeld een toetsenbord aan de smartphone worden aangesloten. Apple zou volgens de geruchten zo’n aansluiting aan de iPhone 7 Plus toevoegen, maar dit blijkt dus niet te kloppen. Er lekten ook al foto’s van een case voor de iPhone 7 Plus waarop was te zien dat het toestel vier speakers zal krijgen en 256GB aan geheugen. Of dit het geval is, zal waarschijnlijk tot september niet duidelijk zij. Qua ontwerp zal het toestel waarschijnlijk weinig veranderen ten opzichte van de huidige iPhone 6(S).

iphone-7-drawing

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 7

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…