Home Nieuws iPhone 7S krijgt behuizing volledig van glas

iPhone 7S krijgt behuizing volledig van glas

0
0

Dit jaar wordt de iPhone 7 op de markt gebracht maar er wordt ook al veel gesproken over de iPhone die in 2017 uitgebracht wordt. Dit wordt waarschijnlijk de iPhone 7S. Volgens de doorgaans goed ingevoerde analist Ming-Chi Kuo van KGI zal deze iPhone uitgerust worden met een behuizing volledig van glas. De huidige modellen van de iPhone zijn uitgerust met een glas en metalen behuizing.

Glazen behuizing

Volgens de analist kiest Apple voor een volledig glazen behuizing om weer wat anders te doen dan de concurrenten. Veel smartphone hebben inmiddels een behuizing van glas en metaal. Apple stapt als eerste fabrikant weer over naar volledig glas nadat het eerder al iPhones uitbracht met een volledig glazen behuizing. De iPhone 4 en 4S beschikten ook over een behuizing dat bijna volledig van glas gemaakt was. Er werd in deze modellen echter wel wat aluminium gebruikt. Voor de 2017 iPhone wordt er voor gekozen om helemaal geen aluminium te gebruiken in de behuizing.

Onlangs werd ook al bekend dat Apple veel OLED displays besteld heeft bij Samsung. Dit type display wordt naar verwachting voor het eerst gebruikt in de iPhone 7S. Het OLED display is dunner en lichter dan de LCD displays op dit moment gebruikt in iPhones.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…