Home iPhone 7S iPhone 7S op komst met 5 inch scherm en verticale camera’s

iPhone 7S op komst met 5 inch scherm en verticale camera’s

0
0

Volgens geruchten afkomstig van de Japanse website Macotakara werkt Apple aan een smartphone met een nieuw formaat. Deze nieuwe smartphone krijgt de naam iPhone 7S en wordt uitgerust met een 5 inch scherm en een camera opstelling waarbij de camera’s onder elkaar geplaatst worden. De Japanse website baseert dit op basis van bronnen uit de leveranciersketen in Taiwan.

iPhone 7S met 5 inch display

Het nieuwe krijgt dezelfde specs en onderdelen als het andere iPhone 7S model. Het enige verschil is dan het display van 5 inch. Uit eerdere geruchten bleek dat de iPhone 7 in twee modellen uitgebracht zou worden; in 4,7 en 5,5 inch. Met een 5 inch model erbij zou dit betekenen dat er drie iPhone 7S modellen uitgebracht gaan worden en een iPhone 8 versie met high-end specs en nieuw design.

Het gerucht over het 5 inch model mag met een korreltje zout genomen worden aangezien het mogelijk is dat Apple onderdelen heeft besteld voor een prototype en niet voor een massaproductiemodel. Dat Apple naast een 4,7 en 5,5 inch model ook nog voor een 5 inch model kiest is niet helemaal realistisch. Zodra de iPhone 8 en iPhone 7S met abonnement verkrijgbaar zijn dan lees je dat hier.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 7S

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Een telefoonabonnement met 5G? Dit zijn de voordelen

De uitrol van 5G-netwerken is een hot topic in de wereld van mobiele telefonie. Het biedt …