Home iPhone 7S abonnement

iPhone 7S abonnement

iPhone 7S

De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten. Deze geruchten zijn niet officieel bevestigd door Apple. De prijzen van een iPhone 7S met abonnement zijn op dit moment nog niet bekend. De iPhone 7S is de Apple smartphone die door in 2017 op de markt wordt gebracht, samen met de iPhone 7S Plus en de iPhone 8 (of iPhone Edition). Dit betekent een line-up van drie nieuwe modellen in 2017. Wat er precies verwacht wordt lees je op deze pagina.

Het technologiebedrijf slaat waarschijnlijk de iPhone 7S niet over en brengt drie verschillende modellen op de markt in 2017: de iPhone 7S, 7S Plus en de iPhone 8. In 2017 heeft Apple een groot succes nodig om de tegenvallende resultaten van 2016 te doen vergeten. Met drie generaties van hetzelfde design is het tijd voor wat nieuws. Daar is iedereen het over eens. Het gaat echter niet alleen om het ontwerp. Apple moet ook de specificaties innoveren dat het voor lange tijd genegeerd heeft zoals draadloos en snel opladen. Wat dit precies betekent zullen we later dit jaar zien als de iPhone 7S smartphone de markt betreedt.

Display

4,7 en 5,5 inch: twee schermgroottes dat we de laatste jaren van Apple gewend zijn. De iPhone 7 heeft een scherm van 4,7 inch terwijl de grotere iPhone 7 Plus over het 5,5 inch scherm beschikt. De verwachtingen zijn dat de iPhone 7S en 7S dezelfde schermgroottes krijgen. Of dit een OLED scherm wordt, zoals de iPhone 8 dat vrijwel zeker krijgt, of een LCD type is nog twijfelachtig.

A11 chipset

De iPhone 7S krijgt de beschikking over een nieuwe chipset, de A11 processor. Deze processor wordt vervaardigd door TSMC en niet door TSMC en Samsung samen. Dit jaar is TSMC de enige fabrikant van de chipsets. De nieuwe A11 processor wordt met het 10 nm productieproces gemaakt waardoor de chip nog kleiner gemaakt kan worden. De verwachting is dat er voor juli al meer dan 50 miljoen chips gemaakt zijn.

Draadloos en snel opladen

De iPhone 7S krijgt volgens MacRumors de beschkking over draadloos opladen. De informatie is afkomstig uit een onderzoeksrapport van analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities. Het is mogelijk dat draadloos opladen als een extra optie aangeboden wordt, en niet als standaard feature. Niet alleen draadloos opladen is nieuw maar ook snel opladen door een nieuwe Tristar 3, Hydra chip die in ieder 2017 model geplaatst wordt. Voor de gemiddelde gebruiker zegt dit vrij weinig maar door deze chip is snel opladen mogelijk.

Release datum

De verwachte release datum van de iPhone 7S ligt in de maand september. Dit is de laatste jaren de gebruikelijke “nieuwe iPhone maand”. De precieze datum is op dit moment nog niet bekend.

iPhone 7S Nieuws

iPhone 7S op komst met 5 inch scherm en verticale camera’s


Volgens geruchten afkomstig van de Japanse website Macotakara werkt Apple aan een smartphone met een nieuw formaat. Deze nieuwe smartphone krijgt de naam iPhone 7S en wordt uitgerust met een 5 inch scherm en een camera opstelling waarbij de camera’s onder elkaar geplaatst worden. De Japanse website baseert dit op basis van bronnen uit de leveranciersketen in Taiwan. iPhone 7S met …

2017 iPhone toestellen heten iPhone 7s en 7s Plus?


Hoewel het nog meer dan negen maanden duurt voor de nieuwe iPhone toestellen gepresenteerd worden is de geruchtenmolen allang op gang gekomen. Er wordt veel gespeculeerd over de behuizing van het toestel. Krijgt het een glazen behuizing of weer een behuizing met metaal en glas? Een ander onderwerp van geruchten is het display. Krijgt de 2017 iPhone een OLED scherm …

Apple slaat iPhone 7S over


Terwijl de iPhone 7 nog niet eens overal goed verkrijgbaar is duiken de geruchten over de opvolger alweer op. Het gerucht van vandaag is afkomstig van Business Insider. Deze meldt dat Apple in Israël aan het werk is aan de opvolger van de iPhone 7. In het Israëlische kantoor zou Apple werkt aan bepaalde onderdelen van de smartphone. De nieuwe …

Drie iPhone 7S modellen in 2017


Apple is van plan om in 2017 drie verschillende iPhone 7S modellen te introduceren. De laatste jaren presenteerde Apple maximaal twee modellen tegelijk. Dit wordt ook verwacht voor de komende iPhone 7 presentatie. iPhone 7S modellen Van de drie modellen die Apple in 2017 op de markt brengt krijgt er één een gebogen scherm. Dit wordt gemeld door een de …

Wij vergelijken de tarieven van de iPhone 7S abonnementen direct nadat het toestel beschikbaar is. Volg ons blog door iAbonnement op Facebook te liken. Je blijft dan op de hoogte van het recente nieuws over de iPhone 7S.

Waarom een iPhone 7S abonnement nemen en niet van de iPhone X? Zoals je misschien al weet is de iPhone 8 de duurste Apple smartphone ooit. Het hoge prijskaartje levert een hogere abonnementsprijs op die niet door iedereen gedragen kan worden. In vergelijking met de iPhone 8 is de 7S goedkoper, genoeg reden om niet voor het reguliere model te gaan in plaats van de speciale versie.

Vooral met de huidige BKR registratie bij smartphones die meer dan 250 euro kosten is het voor velen een garantie op een BKR melding. Wie wil er immers meer dan 700 euro uit eigen zak betalen? Dat kan niet iedereen, hoe graag je het ook zou willen.

Als het op de BKR melding aankomt dan hoef je je er niet druk om te maken. Het is niet verkeerd dat je een BKR melding krijgt. Het doel van deze melding is juist om mensen tegen zichzelf te beschermen. Zolang je de rekening van je telefoon blijft betalen dan is er niets aan de hand en niets om je zorgen over te maken. Duizenden Nederlanders kiezen voor het iPhone 7S abonnement omdat het gewoon handig is om iedere maand een deel te betalen. In plaats van direct een enorm bedrag neer te leggen kun je met het abonnement de telefoon iedere maand afbetalen. Dat voel je minder in de portemonnee zodat je meer geld over hebt voor de belangrijke dingen.