Home Nieuws iPhone 8 in plaats van iPhone 7S

iPhone 8 in plaats van iPhone 7S

0
0

Dit jaar wordt naar verwachting de iPhone 7 gepresenteerd door Apple. Volgend jaar wordt het dan tijd voor de iPhone 7S als Apple het reguliere introductieschema gebruikt. Dat is echter niet het geval volgens analist Mark Moskowitz van Barclays. De analist heeft van verschillende bronnen vernomen dat volgend jaar niet de iPhone 7S gepresenteerd wordt maar de iPhone 8.

Waarom geen iPhone 7S?

De iPhone 7 wordt vermoedelijk niet veel anders dan de iPhone 6S. Dit is opmerkelijk te noemen aangezien Apple om de twee jaar met een andere iPhone komt. Dit is de laatste jaren het geval geweest waarbij in het oneven jaar een S update werd uitgebracht. Doordat de iPhone 7 niet veel anders wordt maar de iPhone van 2017 wel kiest Apple ervoor om dan de iPhone 8 te introduceren.

iPhone 8

Apple heeft grootse plannen voor de iPhone van 2017. De laatste maanden zijn er al veel geruchten geweest over een iPhone met een OLED display maar er wordt ook gesproken over een nieuw design, een home button die in het display verwerkt is en ondersteuning voor draadloos opladen. Deze grote veranderingen horen niet bij een S model van de iPhone maar bij een nieuw model in de vorm van de iPhone 8.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…