Home iPhone 8 iPhone 8 krijgt een design dat terug gaat naar de roots

iPhone 8 krijgt een design dat terug gaat naar de roots

0
0

Apple is van plan om dit jaar de iPhone 8 te presenteren. Dit jaar is het de tiende verjaardag van de iPhone en om dit te vieren wil Apple met de iPhone 8 teruggaan naar de roots. Het ronde ontwerp dat de originele iPhone kenmerkt zou terugkomen in de nieuwe iPhone van dit jaar meldt het Koreaanse ET News. Uit eerdere berichten blijkt dat de iPhone 8 een groter display krijgt van 5,8 inch met een veel hogere resolutie dan de originele iPhone.

Originele iPhone

De eerste modellen van de iPhone hadden een kenmerkend design met een gekromde achterzijde. De licht gebogen achterkant komt terug in de iPhone 8. De eerste iPhone werd in juni 2007 op de markt gebracht. Na de eerste modellen werd de achterkant plat, vanaf de iPhone 4. Vanaf de iPhone 6 zijn de zijkanten weer rond maar is de achterkant plat gebleven. Daar komt nu mogelijk verandering in. De iPhone 8 krijgt volgens ET News een glazen behuizing dat gekromd is. Dit wordt 3D glas genoemd waarbij de randen ronder worden en beter overlopen in de achterkant. Het scherm aan de voorkant blijft plat.

Het is nog onbekend wanneer een iPhone 8 kopen mogelijk is. De verwachting is dat de presentatie in september plaatsvindt. Eerdere berichten meldden dat de speciale iPhone 8 versie mogelijk later dan de iPhone 7s modellen geleverd gaat worden.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…