Home iPhone 8 iPhone 8 krijgt glazen behuizing voor draadloos opladen

iPhone 8 krijgt glazen behuizing voor draadloos opladen

0
0

Dat het nog tien maanden duurt voor de iPhone 8 gepresenteerd wordt weerhoudt media er niet van om nu al de geruchtenmolen op gang te brengen. Het laatste gerucht is afkomstig van analist Ming-Chi Kuo die continu onderzoek doet naar Apple. Volgens de analist krijgt de nieuwe iPhone 8 die in 2017 gepland staat een volledig glazen behuizing zodat er ondersteuning is voor draadloos opladen.

Draadloos opladen

De wijziging van een behuizing van metaal naar glas is essentieel voor Apple als het draadloos opladen wil introduceren in de nieuwe iPhone. Er zijn al patenten beschikbaar die het mogelijk maken om een metalen behuizing te gebruiken voor draadloos opladen maar daar kleven nadelen aan. Zo kan het metaal de snelheid waarmee het opladen plaatsvindt beperken. Hiernaast is bekend dat Jony Ive al langer een volledig glazen iPhone wil introduceren.

Met de tiende verjaardag in het verschiet wordt verwacht dat Apple groot uitpakt met de iPhone 8. Een volledig redesign wordt verwacht, een edge-to-edge display gemaakt van OLED en geïntegreerde vingerafdrukscanner. De verwachting is dat de iPhone 8 met abonnement vanaf oktober 2017 in Nederland verkrijgbaar is.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…