Home iPhone 8 iPhone 8 Plus krijgt mogelijk gebogen egde-to-edge display

iPhone 8 Plus krijgt mogelijk gebogen egde-to-edge display

0
0

Volgend jaar viert de iPhone haar tiende verjaardag en om deze mijlpaal te vieren is Apple van plan om het design volledig om te gooien. Hoewel wordt verwacht dat de interne componenten de normale verbeteringen doormaken gaat het volgend jaar vooral om het gewijzigde ontwerp. De iPhone wordt naar verwachting in september 2017 op de markt gebracht door Apple maar de geruchten zijn al lang begonnen.

Egde-to-edge display

De Koreaanse analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities voorspelt dat de iPhone 8 Plus over een gebogen scherm zal beschikken met een egde-to-edge display. Dit zou alleen van toepassing zijn op de grotere versie van de iPhone 8. Dit scherm maakt niet gebruik van de reguliere lcd-schermtechnologie maar van AMOLED technologie. Dit is een opvallend gerucht aangezien de iPhone 8 Plus dan hetzelfde scherm krijgt als de Samsung Galaxy S8. De analist voorspelt hiernaast dat de dual-lens camera weer aanwezig is in het grotere model. Van alle iPhone 8 modellen wordt voorspeld dat 60-75 procent van de exemplaren over een dual-lens camera zal beschikken.

In een ander bericht van Business Insider wordt gemeld dat de iPhone 8 modellen een groter display krijgen terwijl het formaat hetzelfde blijft. Dit duidt erop dat de iPhone 8 dunnere of geen randen om het display krijgt wat overeenkomt met de verwachtingen van Ming-Chi Kuo.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…