Home iPhone 8 abonnement

iPhone 8 abonnement

iphone 8

Over de iPhone 8

De iPhone 8 is één van de drie nieuwe iPhones van 2017. Deze versie van de iPhone beschikt over technologie van de hoogste plank heeft een nieuw design met glazen achterkant en draadloos opladen. In tegenstelling tot de iPhone X blijft de iPhone 8 trouw aan de home button met vingerafdrukscanner. Met behulp van de vingerafdrukscanner mogelijk om de smartphone te ontgrendelen. Het toestel is voorzien van een 4.7 inch scherm, wordt aangedreven door de A11 chipset en 2GB werkgeheugen. Met de 12 megapixel camera maak je de mooiste foto’s zoals je dat gewend bent met een Apple smartphone. Video’s zijn op te nemen in de moderne 4K resolutie. De iPhone 8 kopen met abonnement is nu mogelijk.

Nu verkrijgbaar: vergelijk en bespaar

Abonnement

De iPhone 8 is nu verkrijgbaar in Nederland. Deze nieuwe iPhone is verkrijgbaar in space grey, goud en zilver. Bij aankoop heb je de keuze uit drie varianten: met 64GB of 256GB opslagcapaciteit. Bekijk hieronder welke provider de voordeligste iPhone 8 aanbieding heeft. In de vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen getoond.


Hoe kies je een iPhone 8 abonnement zonder BKR?

Ongeacht welke iPhone je koopt: als je geen BKR melding wilt dan moet je vergelijken. Contracten waarbij de iPhone in gedeeltes worden terugbetaald aan de verkoper worden gemeld bij het BKR, tenzij het totale krediet minder is dan 250 euro over de looptijd. In de praktijk komt dit erop neer dan een forse bijbetaling nodig is als je geen BKR melding wilt bij een iPhone abonnement. In de vergelijker kun je dit zien aan de afbetaling per maand voor het toestel. Alle 24 maand aanbiedingen waarbij de maandelijkse afbetaling van het toestel minder is dan € 10,41 zijn bkr-vrij. Voor een 12 maanden contract is dit bedrag € 20,82 per maand.

Het beste en goedkoopste abonnement vinden

iPhone 8 modellenDe iPhone 8 is al duur genoeg, alles wat je bespaart op dit sensationele model is welkom. Dit doe je door de abonnementen te vergelijken met behulp van de handige en geavanceerde vergelijker die we voor je beschikbaar stellen. Kies ten eerste de duur van het contract. Een 2-jarig contract garandeert de laagste maandlasten, maar je zit er lang aan vast. Vervolgens kies je de opslagcapaciteit waarbij je de keuze hebt uit 64GB en 256GB. Controleer hoeveel opslagruimte je huidige telefoon heeft en bepaal of je meer nodig hebt, hetzelfde of minder.

Filter voor meer succes

Gebruik de sliders om je keuze verder te filteren. Wil je niet meer dan 50 euro per maand betalen? Filter de resultaten dan met de slider van het maandtarief. Dit kun je vervolgens verder filteren door aan te geven wat je maximaal bij wilt betalen voor de iPhone. Hoe meer je bijbetaalt, hoe kleiner “schuld” aan de provider. Heb je minimaal 1GB data per maand nodig? Ook je bundel kun je zelf samenstellen met de vergelijker zodat je eenvoudig en snel alleen de geschikte abonnementen kunt inzien. Tevreden met het resultaat? Druk dan op de Bekijken button om meer informatie te krijgen en het abonnement af te sluiten.

Display

De iPhone 8 heeft een scherm met een formaat van 4.7 inch, vergelijkbaar met de iPhone 7 van vorig jaar. De resolutie van dit scherm is 750 x 1334 pixels wat uitkomt op een pixeldichtheid van 326 ppi. Een feature van de iPad is nu ook beschikbaar in de iPhone. Met True Tone technologie wordt de helderheid en warmte van het scherm aan de situatie aangepast zodat het lichter voor de ogen is. Uiteraard is ook dit jaar 3D touch weer te gebruiken.

A11 chipset

De iPhone 8 wordt aangedreven door de nieuwe generatie Apple A11 bionic chipset. Deze set wordt geproduceerd door de standaard chip partner van Apple, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, vaak afgekort tot TSMC. Terwijl de A10 Fusion chipset gemaakt is met het 16 nm productieproces wordt de nieuwe processor gebouwd volgens 10 nm technologie. Wat ook nieuw is aan deze chipset is dat het zes kernen heeft. Twee kernen zijn voor hoge prestaties zoals gaming en video’s bewerken terwijl de andere vier kernen verantwoordelijk zijn voor de lichtere taken.

RAM

Het Random Acces Memory blijft steken op 2GB, net als de iPhone 7. Terwijl veel Android vlaggenschip modellen over 4GB beschikken lijkt het erop dat Apple aan 2GB voldoende heeft om concurrerend te blijven. Apple kan het met minder af, zo heeft het al jaren laten zien. De grotere iPhone 8 Plus en de iPhone X hebben 3GB RAM. Minder GB betekent lagere kosten voor de productie wat uiteindelijk weer leidt tot lagere iPhone 8 tarieven bij een abonnement.

Opslagruimte

Met Instagram, Snapchat en Facebook is het delen van media aan de orde van de dag. Al deze foto’s en video’s worden opgeslagen in de geheugenchip. Voor de iPhone 8 heeft Apple gekozen voor een instapmodel met 64GB, twee keer zoveel als de standaard opslagruimte van de iPhone 7. Hiernaast is de Apple iPhone 8 verkrijgbaar met 256GB opslagcapaciteit.

Features

iphone 8 waterAlle drie 2017 modellen beschikken over draadloos opladen als nieuwe feature. Na het voorbeeld van Android telefoons kan Apple niet achterblijven en dat doet het ook niet. De iPhone 8 is met een oplaaddock op te laden zodat je niet meer verstrikt raakt in de kabels van meerdere personen. In tegenstelling tot de iPhone X heeft de iPhone 8 nog steeds een home button met vingerafdrukscanner. Als je niet zonder deze functie kunt, of het niet zonder wilt proberen, dan is dit de iPhone die je wilt kopen. Net als vorig jaar is ook de iPhone 8 goed bestand tegen water en stof met een IP67 certificatie.

Draadloos opladen: het kan nu ook met de iPhone

Kleuren

Leveranciers in de keten van iPhone onderdelen hebben aan Forbes verteld dat de nieuwe iPhone in minder kleurvarianten in de schappen komt te liggen. Dit is omdat Apple aan de voorkant vasthoudt aan de bovenste rand bovenaan het scherm. Deze rand is uitgesneden en is blijkbaar alleen beschikbaar in monochrome kleuren. Om dit niet teveel van de kleur van de achterkant af te laten wijken kiest Apple ervoor om een gelimiteerd aantal kleuren te gebruiken. Dit zijn de kleuren space grey, goud en zilver. In vergelijking met de huidige iPhone 7 zijn dit veel minder kleuropties. De iPhone 7 is verkrijgbaar in zes varianten: zwart, jet zwart, zilver, goud, rosegoud en rood.

Geen kleiner model in 2017

Afgelopen jaar bracht Apple voor het eerst een iPhone SE uit. Het ging om een kleiner 4 inch toestel met daarbij de inhoud die overeenkomt met de inhoud van de iPhone 6. Het toestel was direct een waar succes. Er bleken veel consumenten te zijn die graag een kleiner toestel willen terwijl smartphones steeds groter worden uitgebracht. Door velen werd verwacht dat Apple in 2017 ook weer een SE toestel zal uitbrengen, volgens analist Ming-Chi Kuo is dit niet het geval. Volgens Kuo wil Apple hiermee de verkopen van de iPhone 7 en nieuwe iPhone 8 niet in de weg zitten.

De winst op Apple producten lijkt steeds meer te dalen, Apple wil dit tegengaan. Daarom kiest het bedrijf ervoor om geen nieuwe ‘goedkopere’ SE iPhone uit te brengen in 2017 maar alleen de modellen iPhone 8, iPhone 8 Plus en de speciale iPhone X. Daarnaast probeert Apple ervoor te zorgen dat de prijzen van onderdelen voor de iPhone door fabrikanten worden verlaagd. De nieuwe features kosten meer geld waardoor uiteindelijk de prijs van een iPhone in Nederland omhoog gaat. Voor welk bedrag de iPhone 8 precies over de toonbank zal gaan is nog niet bekend. Als er uitgegaan wordt van de geruchten dan draagt een simlockvrije toestel een prijskaartje van meer dan 1000 euro. In combinatie met een 2 jarig contract zal dan vrijwel zeker een bijbetaling nodig zijn, tenzij er gekozen wordt van een maandtarief van +70 euro p/m.

iPhone 8 Nieuws

Specs vergelijking iPhone 8, 8 Plus en X: wat zijn de verschillen?


iphone 8 vergelijking

De 2017 iPhone toestellen zijn volop verkrijgbaar en voor lagere prijzen dan ooit te bestellen. Weet je niet welk model je nu moet kopen? In dit overzicht vind je de belangrijkste specificaties van de drie Apple smartphones. In grote lijnen zijn er veel verschillen maar toch zijn bepaalde onderdelen en features hetzelfde. Wat de verschillen in specs zijn lees je …

Nieuwe OLED iPhone kost straks 999 dollar


De nieuwe iPhone met OLED-scherm, waarschijnlijk de iPhone X of 8 genaamd, gaat 999 dollar kosten. Dit wordt gemeld door de The New York Times op basis van anonieme bronnen. Het komt ongeveer neer op 845 euro voor de nieuwe versie van de iPhone met OLED scherm. Uit eerdere geruchten bleek dat de adviesprijs veel hoger kwam te liggen. Verschillende …

Face ID van iPhone 8 werkt als smartphone op tafel ligt


De gezichtsherkenning van de iPhone 8, waarschijnlijk genaamd FaceID, is ook te gebruiken als de smartphone op tafel ligt. Dat blijkt uit een stukje code voor de HomePod firmware volgens ontdekker iHelpBR. Tot heden was de gezichtsherkenning moeilijk te gebruiken als de smartphone op tafel ligt. Andere smartphones die al over deze feature beschikken hebben hier geregeld problemen mee doordat …

Draadloos opladen mogelijk niet direct op iPhone 8 beschikbaar


De draadloos opladen functie die verwacht wordt in de iPhone 8 is mogelijk niet direct beschikbaar. Dit wordt gemeld door de doorgaans betrouwbare John Gruber op Twitter. Volgens de Apple blogger wordt het oplaaddock niet standaard meegeleverd bij de iPhone 8. Het oplaadstation moet je er los bij aanschaffen. De draadloze oplaadfunctie wordt hiernaast vertraagd waardoor het niet direct beschikbaar …

Nieuwe iPhone ondersteunt draadloos opladen en is waterdicht


De eerstvolgende iPhone die waarschijnlijk in september gepresenteerd gaat worden zal waterdicht zijn en beschikt over draadloos worden. Dit wordt gemeld door Robert Hwang, CEO van Apple-leverancier Wistron. De topman van het bedrijf heeft dit gezegd tegen de Japanse krant Nikkei. Winstron produceert samen met het  Taiwanese Foxconn de nieuwe iPhones. Waterdicht en draadloos opladen De topman van het bedrijf heeft …

iPhone 8 massaproductie pas in oktober of november afgerond


De iPhone 8 komt dit jaar mogelijk later dan we gewend zijn van de nieuwe Apple smartphone. Verschillende media hebben eerder al aangegeven dat het moeilijk wordt voor Apple om in september klaar te zijn. Dit wordt wederom bevestigd door de betrouwbare analist van KGI Ming-Chi Kuo. Volgens de analist is de massaproductie pas op volledige sterkte in oktober of …

Nieuwe schetsen iPhone 8 duiken op


Er is weer een nieuwe schets van de iPhone 8 opgedoken. Deze schets laat een smartphone zien met een display van 5,8inch scherm en een hoogte van 137.54 mm en 67.54 mm breedte. Gezien de afmetingen wijkt dit niet veel af van de huidige iPhone 7 maar het display is maar liefst een volle inch groter. Dit is in lijn …

Samsung produceert minimaal 70 miljoen OLED-schermen voor Apple


Apple heeft een grote bestelling van OLED-schermen bij Samsung gedaan. Dit wordt gemeld door de Japanse zakenkrant Nikkei op basis van bronnen in de keten. In totaal kan dit oplopen tot 95 miljoen panelen als later blijkt dat Apple meer schermen nodig heeft. Samsung Display investeert op dit moment veel geld in de productie van OLED-schermen. Zo heeft het bedrijf …

Alle drie iPhone 8 modellen krijgen draadloos opladen


Terwijl iedereen met smart op de nieuwe modellen van Samsung, LG, Huawei, Sony en BlackBerry wacht beginnen de geruchten rondom de iPhone 8 steeds meer op gang te komen. In de zomer zal dit het toppunt bereiken als niet lang daarna de nieuwe modellen gepresenteerd worden. Het laatste nieuws over de iPhone 8 gaat over het opladen van de smartphone. …

OLED display van iPhone 8 mogelijk aan alle zijden gebogen


Dat Apple waarschijnlijk overstapt naar OLED technologie is niet verrassend meer. De laatste maanden is de OLED technologie veel besproken door kenners en zijn er diverse geruchten naar boven gekomen die dit lijken te bevestigen. Het OLED scherm wordt mogelijk zelfs voorzien van een edge-to-edge grootte waardoor er vrijwel geen randen aan de zijkanten meer zijn. De laatste maanden zijn …

iPhone 8 krijgt glazen behuizing voor draadloos opladen


Dat het nog tien maanden duurt voor de iPhone 8 gepresenteerd wordt weerhoudt media er niet van om nu al de geruchtenmolen op gang te brengen. Het laatste gerucht is afkomstig van analist Ming-Chi Kuo die continu onderzoek doet naar Apple. Volgens de analist krijgt de nieuwe iPhone 8 die in 2017 gepland staat een volledig glazen behuizing zodat er …

iPhone 8 Plus krijgt mogelijk gebogen egde-to-edge display


Volgend jaar viert de iPhone haar tiende verjaardag en om deze mijlpaal te vieren is Apple van plan om het design volledig om te gooien. Hoewel wordt verwacht dat de interne componenten de normale verbeteringen doormaken gaat het volgend jaar vooral om het gewijzigde ontwerp. De iPhone wordt naar verwachting in september 2017 op de markt gebracht door Apple maar …

Geen opvolger iPhone SE in 2017


Er komt in het tweede kwartaal van 2017 geen opvolger van de 4 inch iPhone SE. De iPhone SE is maart dit jaar door Apple gepresenteerd. Het was de eerste keer in drie jaar dat Apple weer een 4 inch smartphone op de markt bracht. Volgens marktanalist Ming-Chi Kuo van KGI komt er geen vervolg op de iPhone SE in …

Design iPhone 8: glazen voor- en achterkant


De iPhone 7 en 7 Plus zijn nog maar net door Apple uitgebracht, maar er doen alweer vele geruchten de ronde over de iPhone 8. Het toestel zal in 2017 moeten verschijnen en Apple zou achter de schermen al druk bezig zijn met de productie van dit nieuwe toestel. Analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities komt weer met wat nieuws …

Apple slaat iPhone 7S over


Terwijl de iPhone 7 nog niet eens overal goed verkrijgbaar is duiken de geruchten over de opvolger alweer op. Het gerucht van vandaag is afkomstig van Business Insider. Deze meldt dat Apple in Israël aan het werk is aan de opvolger van de iPhone 7. In het Israëlische kantoor zou Apple werkt aan bepaalde onderdelen van de smartphone. De nieuwe …

Mogelijk draadloos opladen met iPhone 8


Apple heeft onlangs de iPhone 7 aangekondigd. Bij de aankondiging bleek dat het nog niet mogelijk is om dit toestel draadloos op te laden. Het lijkt er nu wel op dat dit er voor de iPhone 8 aan zit te komen. Apple zou aan het zoeken zijn naar een leverancier die deze techniek mogelijk kan maken voor de iPhone 8. …

Mogelijk irisscanner in iPhone 8


Volgens nieuwe geruchten omtrent de iPhone 8 verschijnt het toestel in 2017 met een irisscanner. Het gerucht is de wereld ingebracht door het Chinese MoneyDJ, dat dit nieuws baseert op anonieme bronnen. De Touch ID scanner is al op het toestel aanwezig om de iPhone te beveiligen. De irisscanner moet dienen als extra beveiliging. Deze komt van pas om het …

Drie iPhone 7S modellen in 2017


Apple is van plan om in 2017 drie verschillende iPhone 7S modellen te introduceren. De laatste jaren presenteerde Apple maximaal twee modellen tegelijk. Dit wordt ook verwacht voor de komende iPhone 7 presentatie. iPhone 7S modellen Van de drie modellen die Apple in 2017 op de markt brengt krijgt er één een gebogen scherm. Dit wordt gemeld door een de …

Wij vergelijken de tarieven van de iPhone 8 abonnementen direct nadat het toestel beschikbaar is. Volg ons blog door iAbonnement op Facebook te liken. Je blijft dan op de hoogte van het recente nieuws over de iPhone 8.