Home iPhone 9 abonnement

iPhone 9 abonnement

iPhone 9

iPhone 8 renders Benjamin Geskin

De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten over de iPhone 9. Niemand weet zeker of en wanneer de iPhone te koop is. De informatie die je hier leest over de iPhone 9 is niet officieel bevestigd door Apple. De prijzen van een iPhone 9 met abonnement zijn op dit moment ook nog onbekend, evenals de losse toestelprijs.

Chipset

Het is op dit moment nog te ver weg om uitspraken te doen over de iPhone 9. De verwachting is dat de iPhone 9 een chipset krijgt die gemaakt is met het 7 nanometer productieproces. Hoewel TSMC vanaf 2013 de enige leverancier van de iPhone chipsets was is het Samsung die een nieuwe deal met Apple gesloten heeft. Volgens The Investor heeft Samsung exclusief voor de iPhone nieuwe machines gekocht om deze chipsets te kunnen maken. De naam van de chipset in de nieuwe iPhone: vermoedelijk Apple A12.

Batterij

De batterij in de iPhone 9 wordt alleen door LG geproduceerd die het exclusieve recht heeft ontvangen om deze te leveren. Normaal gesproken maakt Apple van meerdere leveranciers gebruik. De nieuwe iPhone krijgt een L-vormige accu die door deze vorm beter in het toestel past. In de huidige iPhone modellen zit een rechthoekige lithium-ion accu.

iPhone 9 Nieuws

Samsung maakt de chips voor de iPhone 9 (2018 iPhone)


Samsung wordt volgens Koreaanse media de leverancier van de chipsets die in de iPhone 9 geplaatst gaan worden. Nog niet lang geleden, in 2013, raakte Samsung een groot deel van de omzet kwijt aan TSMC. Samsung was toen al voor vele jaren een trouwe leverancier van de iPhone chipset. Dat stopte echter na een reeks geruchten en mediaberichten over dat …

Wij vergelijken de tarieven van de iPhone 9 abonnementen direct nadat het toestel beschikbaar is. Volg ons blog door iAbonnement op Facebook te liken. Je blijft dan op de hoogte van het recente nieuws over de iPhone 9.

iPhone 9 abonnement

2 uit 4 stemmen

Reacties zijn gesloten.