Home Artikelen Welke iPhone accessoires kopen?

Welke iPhone accessoires kopen?

0
0

Apple’s iPhone is één van de bekendste en meest populaire smartphones ter wereld. De nieuwste iPhones op dit moment zijn de iPhone 5S en 5C maar ook wordt er door velen nog gebruik gemaakt van de iPhone 3G, 3GS, 4S of de iPhone 5. Voor al deze toestellen is er een groot aanbod aan iPhone accessoires. Deze accessoires zijn ervoor om de iPhone compleet te maken. Er zijn heel wat praktische accessoires maar ook accessoires die het toestel enkel opleuken.

iPhone hoesje
Het meest bekende accessoire is wel het iPhone hoesje. Het hoesje dient ervoor om de iPhone te beschermen. De meeste hoesjes beschermen alleen de achterzijde van het toestel. Er zijn ook hoesjes met een opstaande rand waardoor ook de voorzijde van de iPhone iets meer is beschermd of hoesjes van bijvoorbeeld leer die de gehele iPhone beschermen. De hoesjes zijn er alle soorten maten en kleuren die je maar kan bedenken. Voor elk type iPhone zijn er hoesjes beschikbaar. Hoesjes zijn verkrijgbaar via Apple maar ook in vele andere winkels of websites.

Een ander accessoires is de screenprotector, deze gaat krassen op het beeldscherm tegen. Daarnaast kun je bij iPhone accessoires denken aan autohouders, dockingstations, autoladers, headsets, opladers, cameralenzen, sporthouders en ga zo maar door. Het aanbod aan iPhone accessoires is groot. In de Apple store zijn vele accessoires verkrijgbaar waarvan de prijzen meestal wat aan de hoge kant liggen. Er zijn goede alternatieven te vinden voor wat goedkopere iPhone accessoires.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…