Home Artikelen Hoe kan ik een iPhone resetten?

Hoe kan ik een iPhone resetten?

0
0

Voor gebruikers van een iPhone is het belangrijk om te weten hoe je een iPhone kan resetten. Het resetten van de iPhone is nodig wanneer het toestel nergens meer op reageert. In de iPhone handleiding op pagina 110 staat beschreven hoe dit moet.

Resetten van een iPhone
Wanneer de iPhone echt nergens meer op reageert moet het toestel worden gereset door de Sleep/Wake-knop tegelijk met de Home-knop in te drukken voor minimaal 10 seconden. Dit is de meest gemakkelijke manier om de iPhone te resetten. Daarnaast zijn er nog andere manieren mogelijk om de iPhone te resetten. Wanneer het nog wel mogelijk is om handelingen met het toestel uit te voeren maar deze niet meer naar behoren werkt kunnen alle instellingen worden teruggebracht naar de fabrieksinstellingen. Ga naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel alle instellingen. Wanneer je daarbij ook bestanden wil weggooien kies je voor Algemeen > Stel opnieuw in > Wis alle inhoud en instellingen.
De iPhone resetten kan ook door middel van een restore waarbij alle gegevens waaronder foto’s, contactpersonen en andere informatie worden gewist.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…