Home Nieuws iPhone SE design identiek aan iPhone 5S

iPhone SE design identiek aan iPhone 5S

0
0

Aankomende maandag heeft Apple een keynote gepland waarin vermoedelijk de iPhone SE wordt onthuld. Er is al veel geschreven over dit nieuwe 4 inch model maar er is nog steeds veel onduidelijkheid over het design. Eerder werd gemeld dat het nieuwe toestel het design krijgt van de iPhone 6(S) maar volgens bronnen van 9to5mac is dit niet het geval.

Design iPhone SE

Het design van de iPhone SE is volgens de bronnen identiek aan het design van de iPhone 5S. Dit betekent dat het toestel geen gebogen randen heeft en dat het design wat meer hoekig eruit ziet. Er zijn echter wel een aantal duidelijke verschillen. Zo zal de iPhone SE niet beschikken over de glanzende laag waardoor krassen niet zo snel voorkomen op het toestel.

Specificaties

Volgens de bronnen draait de iPhone SE op de snelle A9 en M9 chips. Dit is hetzelfde als de iPhone 6S. Verder wordt gemeld dat NFC aanwezig is om te betalen met Apple Pay. De camera heeft 12 megapixels en beschikt over de Live Photos feature en 4K video-opnames. De kleine iPhone zal verkrijgbaar zijn met een opslagcapaciteit van 16Gb of 64GB voor een prijs van ongeveer 400 euro voor de 16GB versie.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…