Home iPhone SE abonnement

iPhone SE abonnement

iphone se abonnementDe iPhone SE is een kleinere iPhone dan de iPhone 6S en 6S Plus. Het toestel heeft een 4 inch Retina display. Anders dan bij de iPhone 6S beschikt het display niet over de 3D Touch technologie. Het is voor het eerst in drie jaar tijd dat Apple weer een iPhone uitbrengt met 4 inch display. De laatste modellen met een 4 inch display zijn in september 2013 uitgebracht; de iPhone 5S en 5C. De afmetingen van de iPhone SE zijn 123.8 mm x 58.6 mm x 7.6 mm en het weegt slechts 113 gram.

iPhone SE kopen

De iPhone SE is vanaf 31 maart 2016 in Nederland verkrijgbaar is. De iPhone SE is met abonnement verkrijgbaar maar ook als los toestel. Direct de iPhone SE met abonnement kopen? Bekijk hieronder welke provider de voordeligste iPhone SE aanbieding heeft. In de vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen getoond. Vergelijk de aanbieders voor het goedkoopste iPhone SE abonnement.

iPhone SE abonnementen


Specificaties

iphone se cpuDe iPhone SE beschikt over een 4 inch display met een resolutie van 1136 x 640 pixels. Dit komt neer op een pixeldichtheid van 326 ppi. De pixeldichtheid is vergelijkbaar met het display van de iPhone 6S. Het toestel is uitgerust met dezelfde Apple A9 processor die ook aanwezig is in de iPhone 6S. De prestaties van de GPU en CPU zijn enorm verbeterd in vergelijking met de A8 chipset. Hiernaast is er ook nog de M9 bewegingsprocessor die gebruikt wordt voor diverse apps gericht op de gezondheid van de gebruiker. De combinatie van iOS 9.3 en de A9 chipset zorgt ervoor dat het gehele systeem snel werkt zonder haperingen. Er is de keuze voor 16GB of 64GB opslagcapaciteit. Zoals ook het geval is bij de andere smartphones van Apple beschikt ook de iPhone SE niet over een microSD-kaart slot. Hierdoor is het niet mogelijk om extern geheugen te gebruiken. Het is echter wel mogelijk om meer opslag te gebruiken in de cloud. Bestanden, foto’s en video’s kunnen opgeslagen worden op iCloud; de cloud dienst van Apple.

Camera

De 4 inch iPhone beschikt over een 12 megapixel iSight camera. Deze camera heeft 1.22µ pixels en een diafragma van ƒ/2.2. De camera heeft de mogelijkheid om video’s op te nemen in de 4K kwaliteit. De Live Photos feature wordt ook ondersteund door de camera. Andere features die aanwezig zijn in de camera zijn Autofocus met Focus Pixels, Auto HDR, Face detection, Panorama tot 63 megapixels, geotagging, timer, burst modus en Auto image stabilization. Aan de voorkant is er de FaceTime camera met 1.2 megapixels. Deze camera kan video’s opnemen in 720p HD en heeft een diafragma van ƒ/2.4. Retina Flash is aanwezig bij de FaceTime camera waarmee het display gebruikt kan worden als flitser.

Prijs en abonnement

De prijs van de iPhone SE is € 489,- voor het 16GB model en € 589,- voor het 64GB model. Dit is de laagste prijs waarmee een iPhone ooit op de markt is gebracht. Door de lagere prijs wordt een nieuwe markt aangeboord van consumenten die niet voor een premium smartphone willen betalen. Met de lagere prijs kan er ook beter geconcurreerd worden met mid-range smartphones van andere fabrikanten. De iPhone SE met abonnement is verkrijgbaar voor 0,- bijbetaling. De iPhone SE abonnementen zijn op deze pagina te vergelijken.

21 maart 2016: iPhone SE is gepresenteerd
Apple heeft een speciaal pers event gehouden waarin diverse nieuwe producten aangekondigd zijn. Eén van de producten die gepresenteerd zijn is de iPhone SE.

15 maart 2016: 4K opnames met iPhone SE
Het laatste gerucht dat rondgaat vertelt ons dat de iPhone SE uitgerust wordt met 4K opname mogelijkheid. Volgens de bron is Apple bezig met een promotievideo voor de iPhone SE waarbij de nadruk wordt gelegd op de 4K camera.

11 maart 2016: Presentatie iPhone SE mogelijk op 21 maart
De nieuwe 4 inch iPhone SE wordt naar verwachting op 21 maart 2016 gepresenteerd. Op deze datum heeft Apple officieel een evenement georganiseerd voor de pers.

4 maart 2016: Video mogelijke iPhone SE
De nieuwe 4 inch iPhone SE is in een Foxconn fabriek gefilmd.

28 februari 2016: Apple evenement verplaatst naar 21 maart
De nieuwe 4 inch iPhone SE en de kleinere iPad Pro worden op maandag 21 maart gepresenteerd. Dit is een week later dan de originele datum van 15 maart. Dit wordt door bronnen gemeld tegenover verschillende media zoals Recode en UnderKG.

28 februari 2016: Geen iPhone 5SE maar iPhone SE
Volgens de laatste geruchten zal het nieuwe 4-inch iPhone model van Apple iPhone SE gaan heten. Eerder ging het gerucht dat het nieuwe de toestel iPhone 5SE zou gaan heten. De letters SE staan voor Special Edition.

26 februari 2016: Gelekte foto’s
Onderstaande foto’s zijn gelekt door een fabrikant van cases. Hieruit blijkt dat de afmetingen van de iPhone 5SE vrijwel identiek zijn aan die van de iPhone 5S. Cases die geschikt zijn voor de iPhone 5S zijn hierdoor ook geschikt voor de iPhone 5SE. Uit de afbeeldingen blijkt verder dat de power button verplaatst is naar de zijkant van het toestel. De zijkanten van de iPhone 5SE zijn licht gebogen.

15 februari 2016: iPhone 5SE
De nieuwe iPhone 5se wordt mogelijk op 18 maart door Apple op de markt gebracht. Dat is slechts drie dagen na de presentatie. Er is geen pre-order mogelijk wordt gemeld door 9to5mac op basis van anonieme bronnen.

26 januari 2016: A9-chip
Volgens Mark Gurman van 9to5Mac heeft Apple gekozen voor een 4 inch iPhone met A9-chip. Dit is dezelfde chip als in de iPhone 6S. Het toestel krijgt afgeronde hoeken zoals de iPhone 6S, beschikt over een 8 megapixel hoofdcamera en 1,2 megapixel frontcamera. De vanaf prijs van het toestel is €509,-.

18 januari 2016: iPhone 5SE
Diverse media melden dat de 4 inch iPhone 5E toch niet zo genoemd wordt maar iPhone 5SE.

12 januari 2016: iPhone 6C krijgt de naam iPhone 5E
De 4 inch iPhone waar het afgelopen jaar veel over gesproken is gaat niet iPhone 6C heten maar iPhone 5E. Tenminste, als we de Chinese techwebsite MyDrivers mogen geloven. De E in de naam van het toestel staat voor Enhanced. De verwachting is dat de iPhone 5E in maart gepresenteerd wordt door Apple waarna het niet veel later in de schappen ligt.

Reacties zijn gesloten.