Home iPhone SE (2020) abonnement

iPhone SE (2020) abonnement

iphone se zwartDe iPhone SE is een kleinere iPhone dan de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max. Het toestel heeft een 4.7 inch Retina HD display en lijkt daarmee veel op de iPhone 8. Maar aan de binnenkant heeft alles een upgrade gehad en is deze iPhone sneller dan ooit. Dankzij de Apple A13 Bionic chipset is er geen tekort aan rekenkracht. Bij dit model draait het echter ook vooral om de prijs: het is veruit de goedkoopste iPhone van 2020.

iPhone SE (2020) kopen

De iPhone SE is vanaf 17 april in Nederland verkrijgbaar. De iPhone SE is met abonnement verkrijgbaar maar ook als los toestel. Direct de 2020-versie van de iPhone SE met abonnement kopen? Bekijk hieronder welke provider de voordeligste iPhone SE (2020) aanbieding heeft. In de vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen getoond. Vergelijk de aanbieders voor het goedkoopste iPhone SE (2020) abonnement.

iPhone SE (2020) abonnementen


Specificaties

De iPhone SE beschikt over een 4.7 inch display met een resolutie van 1136 x 640 pixels. Dit komt neer op een pixeldichtheid van 326 ppi. De pixeldichtheid is vergelijkbaar met het display van de iPhone 8. Het toestel is uitgerust met dezelfde Apple A13 Bionic processor die ook aanwezig is in de iPhone 11 Pro-modellen. De prestaties van de GPU en CPU zijn enorm verbeterd in vergelijking met de A12 Bionic chipset. De combinatie van iOS13 en de A13 Bionic chipset zorgt ervoor dat het gehele systeem snel werkt zonder haperingen. Er is de keuze voor 64, 128 of 256 GB opslagcapaciteit. Zoals ook het geval is bij de andere smartphones van Apple beschikt ook de iPhone SE 2020 niet over een microSD-kaart slot. Hierdoor is het niet mogelijk om extern geheugen te gebruiken. Het is echter wel mogelijk om meer opslag te gebruiken in de cloud. Bestanden, foto’s en video’s kunnen opgeslagen worden op iCloud; de cloud dienst van Apple.

Camera

De 4.7 inch iPhone beschikt over een 12 megapixel camera en heeft de mogelijkheid om video’s op te nemen in de 4K kwaliteit. De Live Photos feature wordt ook ondersteund door de camera. Andere features die aanwezig zijn in de camera zijn Autofocus met Focus Pixels, Auto HDR, Face detection, Panorama tot 63 megapixels, geotagging, timer, burst modus en optical stabilization. Aan de voorkant is er de FaceTime camera met 7 megapixels. Deze camera kan video’s opnemen in 1080p en heeft een diafragma van ƒ/2.2. Retina Flash is aanwezig bij de FaceTime camera waarmee het display gebruikt kan worden als flitser.

Prijs en abonnement

De prijs van de iPhone SE is € 489,- voor het 64 GB model en € 539,- voor het 128 GB model en € 659,- voor de variant met 256 GB opslagruimte. Dit is de laagste prijs waarmee een iPhone ooit op de markt is gebracht. Door de lagere prijs wordt een nieuwe markt aangeboord van consumenten die niet voor een premium smartphone willen betalen. Met de lagere prijs kan er ook beter geconcurreerd worden met mid-range smartphones van andere fabrikanten. De iPhone SE 2020 met abonnement is verkrijgbaar voor 0,- bijbetaling. De iPhone SE abonnementen zijn op deze pagina te vergelijken.