Home Artikelen iPhone verkopen via een tweedehandswebsite

iPhone verkopen via een tweedehandswebsite

0
0

Een iPhone verkopen via een tweedehandswebsite gebeurt dagelijks. Op websites zoals Marktplaats.nl en Speurders.nl staan iedere dag veel iPhones te koop; van nieuwe tot oude modellen. Als je een iPhone te koop zet op een tweedehands website vermeld dan duidelijk de gegevens van het model in de titel. Dit zijn het model, de kleur en de opslagruimte. Met een duidelijke titel weet de bezoeker van de tweedehandswebsite precies om wat voor iPhone het gaat. Het vergroot ook de kans dat de iPhone gevonden wordt met de zoekfunctie van de website.

Tips voor het aanbieden van de iPhone

Op een tweedehandswebsite kan een vaste prijs ingesteld worden of er kan geboden worden op de iPhone. Als je geen biedingen wilt toelaten stel dan de vaste prijs in. Bepaal de prijs van het toestel op de prijzen van andere aanbieders van vergelijkbare iPhones. Houdt ook rekening met de kleur en de opslagruimte. Een bepaalde kleur kan meer gewild zijn en meer opslagruimte betekent dat er meer gevraagd kan worden. Voeg een duidelijke foto van de iPhone toe, het liefst met de originele verpakking erbij, en voeg ook alle accessoires bij die in de verpakking zaten.

Biedingen

Als je kiest voor een veiling waarbij biedingen mogelijk zijn begin dan met een startprijs die iets lager ligt dan de marktwaarde. Het is mogelijk dat er dan meer geboden wordt dan de marktwaarde. Door lager te beginnen komt het vaak voor dat mensen blijven bieden, zelfs meer dan men zelf eigenlijk in gedachten had.

iPhone resetten

Als je een iPhone verkoopt dan is het verstandig om alle data en instellingen van de iPhone te wissen. Hiernaast is het goed om een volledige back-up van de telefoon te maken. Dit is helemaal het geval als er wederom gebruik gemaakt gaat worden van een nieuwe iPhone. Je leest hier meer over in het artikel “Wat je moet doen voor je een iPhone verkoopt“.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…