Home iPhone XR abonnement

iPhone XR abonnement

iphone XR abonnement

Samenvatting iPhone XR

Met drie nieuwe modellen brengt Apple weer wat bijzonders op de markt. Het verschil? Niet alleen de prijs is anders maar ook de specificaties. Van de drie modellen is de iPhone Xr het goedkoopst van de 2018 line-up van het bedrijf. De iPhone Xr is het model dat voor de laagste prijs over de toonbank gaat. Met een 6.1 inch LCD-scherm, Apple A12 chipset, 3GB RAM en allerlei nieuwe features is het een smartphone waar liefhebbers op gewacht hebben. Het design borduurt voort op het succesvolle iPhone X ontwerp met “notch” aan de bovenzijde van het display.

6.1 inch LCD display, Apple A12 chipset, 3GB RAM

Abonnement

De iPhone Xr is nu te koop als los toestel of met een abonnement. Wie het eerst bestelt, wie het toestel het eerst mag ontvangen. Zoals altijd gaat het snel met de nieuwe iPhone waardoor wachten kan betekenen dat je enkele weken moet wachten op je iPhone Xr. De fonkelnieuwe 6.1 inch iPhone met notch en LCD-scherm is verkrijgbaar in de kleuren Black, Red, Yellow, Blue, Coral en te koop met 64GB, 128GB of 256GB opslagcapaciteit. Bekijk hieronder welke provider de beste iPhone Xr aanbieding heeft. In de vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen weergegeven.


Display

De iPhone Xr is voorzien van een groot 6.1 inch display met een resolutie van 720p. In tegenstelling tot de iPhone Xs en Xs Plus is dit het enige model met een LCD-scherm terwijl de andere modellen over een OLED scherm beschikken. Deze keuze heeft er mede toe geleid dat de iPhone Xr goedkoper op de markt verschijnt. De pixeldichtheid ligt in lijn met de andere iPhones; deze ligt op 326 ppi. Net als bij de iPhone X van vorig jaar is de beeldverhouding 19.5:9, mogelijk gemaakt door de notch aan de bovenzijde van het scherm.

Hogere screen-to-body ratio

True tone

De nieuwe 6.1 inch LCD smartphone van Apple beschikt over een True Tone scherm, net als de iPhone X. Dit is een technologie waarbij sensors het licht in je omgeving analyseren en op basis van daarvan de kleuren en helderheid van het scherm automatisch aanpassen. Als je bijvoorbeeld vroeg in de ochtend de smartphone gebruikt dan wordt het blauwgebruik verminderd, zodat het lichter voor de ogen is. Overdag wordt het beeld geler, vooral als er licht van gloeilampen is in de omgeving.

Prestaties en hardware

iphone xr kleurenDe iPhone Xr is weliswaar het goedkope iPhone model voor 2018 maar dat betekent niet dat het een traag toestel is. Wat betreft de onderdelen zijn er wijzigingen maar zelfs met deze andere onderdelen is de iPhone Xr een topper als het op de prestaties aankomt. De iPhone Xr beschikt over een octa-core Apple A12 chipset die niet alleen zuiniger maar ook sneller is dan de voorganger. De supersnelle A12 chipset wordt bijgestaan door 3GB werkgeheugen, wat even veel is als de iPhone X van afgelopen jaar. Er is 64GB opslagruimte aanwezig maar als dit niet voldoende is dan kun je ook kiezen voor een 128GB versie of een versie met 256GB opslagcapaciteit.

Apple A12 chipset: voor als je van snelheid houdt

Batterij en FaceID

Voor de energievoorziening heeft Apple bij dit model gekozen voor een batterij met de langste batterijduur. Net als de iPhone Xs en iPhone Xs Max is deze batterij ook draadloos op te laden. Verder zijn er twee simkaart sloten waardoor twee simkaarten tegelijk gebruikt kunnen worden. Dit is een feature die vooral door zakelijke gebruikers op gewacht werd. TouchID is ook in deze versie van de iPhone achterwege gelaten. In plaats van de fysieke homebutton is er gezichtsherkenning om het toestel te ontgrendelen, genaamd FaceID. De camera die voor deze nieuwe vorm van herkenning gebruikt wordt is ook de camera die ingezet wordt voor Animoji, de emoji die volledig aangepast is op je eigen uiterlijk.

Camera

In de iPhone Xr is op een aantal onderdelen bespaard, waaronder de camera. Er is geen dual-camera aan de achterzijde geplaatst, zoals bij de andere twee modellen, maar een enkele camera. Hoewel de iPhone Xr het met één sensor doet is er niets aan te merken op de specificaties van de camera. De hoofdcamera bestaat uit een 12 megapixel sensor en is voorzien van uiteenlopende features die je helpen om betere en professionele foto’s te maken. Dit zijn features zoals gezichtsherkenning, autofocus en Smart HDR. Voor video’s kunnen beelden opgenomen worden in de maximale videokwaliteit van 4K. Aan de voorkant is een 7 megapixel camera te vinden.

iPhone Xs kopen

De iPhone Xr is verkrijgbaar in de kleuren Black, Red, Yellow, Blue en Coral. De iPhone Xr is te koop in combinatie met een abonnement maar ook als los toestel. De iPhone Xr is beschikbaar bij verschillende webshops voor een adviesverkoopprijs van € 859,-. Dit is de prijs voor een simlockvrije iPhone Xr. De huidige prijzen van de iPhone Xr zijn op deze pagina te vinden.