Home iPhone Xs Max abonnement

iPhone Xs Max abonnement

iphone x

Samenvatting iPhone XS Max

Met drie nieuwe modellen gaat Apple goed van start om wederom de eerste positie op de wereldwijde smartphonemarkt te veroveren. De iPhone Xs Max is het grootste model van de drie; het is zelfs de grootste iPhone ooit gemaakt. De grote iPhone levert het maximale wat Apple te bieden heeft in een iPhone. Met een 6.5 inch OLED-scherm, Apple A12 chipset, 4GB RAM en allerlei nieuwe functies is het een smartphone waar liefhebbers op gewacht hebben.

6.5 inch OLED display, Apple A12 chipset, draadloos opladen.

Abonnement

De iPhone Xs Max is nu te bestellen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en zolang de voorraad strekt: bestel de iPhone Xs Max nu en je bent één van de gelukkigen die het populaire model als eerst mag ontvangen. De splinternieuwe 6.5 inch iPhone is verkrijgbaar in Silver, Space Gray, Gold en te koop met 64GB, 256GB of 512GB opslagcapaciteit. Bekijk hieronder welke provider de voordeligste iPhone Xs Max aanbieding heeft. In de vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen getoond.


Design

Wie bekend is met de iPhone X zal veel gelijkenissen zien met de grote iPhone Xs Max. Dit nieuwe model van Apple is de grotere variant van de iPhone Xs, welke gezien wordt als de opvolger van de iPhone X. Met een glazen voor- en achterkant en afgeronde randen is dit het ontwerp waar niets op aan te merken valt. Kenmerkend voor het ontwerp is de terugkeer van de “notch,” oftewel de inkeping aan de bovenzijde van het display. Het design is misschien niet helemaal nieuw maar de totale grootte van de smartphone wel. De afmetingen van de smartphone zijn 157.5 x 77.4 x 7.7 mm en het toestel weegt 208 gram.

Display

De grote iPhone Xs Max heeft een 6.5 inch display met een hoge resolutie van 1242 x 2688 pixels. Het is hiermee niet alleen het grootste scherm in een iPhone maar ook heeft het de meeste pixels. Dat is ook wel nodig met een display van dit formaat. De pixeldichtheid ligt in lijn met de andere iPhones; deze ligt op 458 ppi. Net als bij de iPhone X van vorig jaar is de beeldverhouding 19.5:9, mede mogelijk gemaakt door de inkeping aan de bovenzijde van het scherm.

iPhone XS display

OLED technologie

De iPhone heeft jarenlang uitsluitend LCD schermen gehad maar daar is nu verandering in gekomen. De iPhone X had als eerste iPhone namelijk een OLED display en dit heeft Apple overgenomen in de iPhone Xs MAx. Dat Apple overgestapt is naar OLED technologie heeft een belangrijke reden. Terwijl LCD zich bewezen heeft wordt OLED gezien als de toekomst. Dit type display heeft een hoger contrast tussen zwart en wit. Als een OLED scherm op zwart staat dan is dit ook echt zwart, wat bij LCD niet het geval is. Hiernaast zijn de zogenoemde viewing angles beter bij een OLED scherm. Het OLED display dat gebruikt wordt in de iPhone Xs Max loopt van edge-to-edge, met minimale randen aan alle kanten.

Hogere screen-to-body ratio: 84.4%

True tone

De nieuwe 6.5 inch OLED smartphone van Apple beschikt over een True Tone scherm, net als de iPhone X. Dit is een technologie waarbij sensors het licht in je omgeving analyseren en op basis van daarvan de kleuren en helderheid van het scherm automatisch aanpassen. Als je bijvoorbeeld vroeg in de ochtend de smartphone gebruikt dan wordt het blauwgebruik verminderd, zodat het lichter voor de ogen is. Overdag wordt het beeld geler, vooral als er licht van gloeilampen is in de omgeving.

Prestaties en hardware

2 iphone 2018De iPhone Xs Max wordt voor een relatief hoge prijs verkocht in vergelijking met andere smartphones. Dat betekent wel dat je ook wat mag verwachten van de specificaties. Als het om de prestaties van de smartphone gaat dan zal niemand teleurgesteld worden. De iPhone Xs Max beschikt over een octa-core Apple A12 chipset die niet alleen zuiniger maar ook sneller is dan de voorganger. De ultrasnelle chipset wordt bijgestaan door 4GB werkgeheugen, wat ook meer is dan bij de voorganger. Er is 64GB opslagruimte aanwezig maar als dit niet genoeg voor je is dan kun je ook kiezen voor een 256GB versie of de variant met 512GB opslagcapaciteit. Als laatste is er nog de batterij die het anderhalf uur langer volhoudt dan de iPhone X.

Draadloos opladen: voor als je niet van kabels houdt

Batterij en FaceID

Er zijn twee simkaart sloten waardoor twee simkaarten tegelijk gebruikt kunnen worden; een normale simkaart en een e-sim. Dit is een feature waar vooral door zakelijke gebruikers op gewacht werd. Ontgrendelen is bij de iPhone Xs Max niet mogelijk met TouchID. De fysieke homebutton is niet aanwezig maar FaceID wel, de gezichtsherkenning om het toestel te ontgrendelen. De camera die voor het ontgrendelen gebruikt wordt, is ook de camera voor Animoji, de emoji die eruit ziet als jezelf.

Camera

De iPhone Xs Max is op alle fronten een high-end smartphone. Dat is ook te merken aan de nieuwe camera. De camera aan de achterzijde twee sensors die samenwerken voor de beste fotokwaliteit. De hoofdcamera bestaat uit een 12 + 12 megapixel combinatie en is voorzien van uiteenlopende features die je helpen om mooiere foto’s te maken. Dit zijn features zoals gezichtsherkenning, autofocus en Slimme HDR. De video kwaliteit is niets om over te klagen met een maximale kwaliteit van 4K. Aan de voorkant is een 12 megapixel camera te vinden.

iPhone Xs kopen

De iPhone Xs Max is verkrijgbaar in de kleuren Silver, Space Gray en Gold. De iPhone Xs Max is te koop in combinatie met een abonnement maar ook als los toestel. De iPhone Xs Max is beschikbaar bij verschillende webshops voor een adviesverkoopprijs van € 1259,-. Dit is de prijs voor een simlockvrije iPhone Xs Max. De huidige prijzen van de iPhone Xs Max zijn op deze pagina te vinden.