Home iPhone XS abonnement

iPhone XS abonnement

iphone XS silver

Samenvatting iPhone XS

De iPhone Xs is de nieuwe X-smartphone van Apple voor het jaar 2018. De smartphoneproducent heeft een sterke groei doorgemaakt waardoor nog steeds de tweede plek ter wereld inneemt op de smartphonemarkt. Met hevige concurrentie van Samsung en Chinese fabrikanten zoals Huawei en Oppo wordt er veel verwacht van de iPhone Xs. Kan de nieuwe Apple smartphone het waarmaken? Uitgaande van het succes van de iPhone X kan de iPhone Xs wederom records doen verbreken. Met het succesvolle ontwerp, de ongekende mogelijkheden en verbeterde prestaties is er niets dat de smartphone in de weg staat om de beste smartphone van 2018 te worden.

5.8 inch OLED display, Apple A12 chipset, draadloos opladen.

Abonnement

De iPhone Xs is nu te bestellen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en zolang de voorraad strekt: bestel de iPhone Xs vandaag en je bent één van de eersten waar de iPhone Xs aan de deur wordt afgegeven. De splinternieuwe 5.8 inch iPhone is verkrijgbaar in Silver, Space Gray, Gold en te koop met 64GB, 256GB of 512GB opslagcapaciteit. Bekijk hieronder welke provider de beste iPhone Xs prijzen heeft. In de vergelijker worden meer dan 240.000 iPhone abonnementen weergegeven.


Design

De iPhone Xs smartphone is in september 2018 door Apple in Nederland op de markt gebracht. Door de hoge verkoopprijs valt de iPhone Xs in het segment premium telefoons. Dit is het segment waarin Apple uitblinkt en met de iPhone Xs heeft het bedrijf wederom een uitstekende mobiele telefoon in de aanbieding. De iPhone Xs heeft een metalen frame, een dikte van 7.7 mm en een gewicht van 177 gram. De achterkant van het toestel is gemaakt van glas zodat ook bij deze smartphone draadloos opladen tot de mogelijkheden behoort.

Display

De smartphone beschikt over een 5.8 inch OLED scherm met inkeping aan de bovenzijde voor de frontcamera en sensors. De resolutie ligt bij dit scherm op 1125 x 2436 pixels, vergelijkbaar met de iPhone X. Voor de pixeldichtheid komt dit neer op 458 ppi. Dit is een uitstekende resolutie voor een smartphone zodat alles helder en duidelijk weergegeven wordt op het scherm.

iPhone XS display

OLED technologie

De iPhone heeft jarenlang uitsluitend LCD schermen gehad maar daar is nu verandering in gekomen. De iPhone X had als eerste iPhone namelijk een OLED display en dit heeft Apple overgenomen in de iPhone Xs. Dat Apple overgestapt is naar OLED technologie heeft een reden. Terwijl LCD zich bewezen heeft en het meest voorkomende display is wordt OLED gezien als de toekomst. Zo heeft dit type scherm een hoger contrast tussen zwart en wit. Als een OLED scherm op zwart staat dan is dit ook echt zwart, wat bij LCD niet het geval is. Hiernaast zijn de zogenoemde viewing angles beter bij een OLED scherm. Het OLED display dat gebruikt wordt in de iPhone Xs loopt van edge-to-edge, met minimale randen aan alle kanten.

Hogere screen-to-body ratio: 82.9%

True tone

De nieuwe OLED smartphone van Apple beschikt over een True Tone scherm, net als de iPhone X. Dit is een technologie waarbij sensors het licht in je omgeving analyseren en op basis van daarvan de kleuren en helderheid van het scherm automatisch aanpassen. Als je bijvoorbeeld vroeg in de ochtend de smartphone gebruikt dan wordt het blauwgebruik verminderd, zodat het lichter voor de ogen is. Overdag wordt het beeld geler, vooral als er licht van gloeilampen is in de omgeving.

Prestaties en hardware

2 iphone 2018De hardware is het beste wat beschikbaar is op de smartphone markt. Dat is precies wat iedereen verwacht van de nieuwste iPhone. Bij de iPhone Xs is het de nieuwe A12 chipset die voor de benodigde rekenkracht zorgt. Gecombineerd met een 4GB RAM chip zijn de prestaties op en top in orde. Deze combinatie van chipset en werkgeheugen is alleen aanwezig in de Apple smartphones van 2018 en wordt gezien als bovengemiddeld. In het verleden heeft Apple laten zien dat het simpelweg niet zoveel werkgeheugen nodig heeft om een iPhone optimaal te laten presteren. Terwijl concurrenten de vlaggenschip toestellen steeds vaker voorzien van een 6GB of zelfs 8GB chip blijft Apple het doen met minder. In sommige gevallen is minder echt meer; dat laat Apple al jaren zien met de iPhone.

Opslagruimte

Met social media apps zoals Instagram, Snapchat en Facebook is het delen van media aan de orde van de dag. Al deze foto’s en video’s worden opgeslagen in de interne geheugenchip. Nu we steeds meer opslagruimte nodig hebben door alle foto’s en video’s die we maken en bestanden die we delen wordt Apple gedwongen om meer ruimte beschikbaar te stellen in de iPhone Xs. In de iPhone Xs is er standaard 64GB interne opslagcapaciteit beschikbaar voor het instapmodel maar er is ook een variant te koop met 256GB opslagruimte en een nog grotere versie met 512GB.

Draadloos opladen: voor als je niet van kabels houdt

Batterij en FaceID

De batterij heeft een langere batterijduur en er zijn twee simkaart sloten waardoor twee simkaarten tegelijk gebruikt kunnen worden. Dit is een feature die vooral door zakelijke gebruikers op gewacht werd. TouchID is in deze versie van de iPhone achterwege gelaten. In plaats van de fysieke homebutton is er gezichtsherkenning om het toestel te ontgrendelen, genaamd FaceID. De camera die voor deze nieuwe vorm van herkenning gebruikt wordt is ook de camera die ingezet wordt voor Animoji, de emoji die volledig aangepast is op je eigen uiterlijk.

Camera

De smartphone van Apple beschikt over drie goede camera’s; twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Er is een 12 + 12 megapixel camera aan de achterzijde. Deze camera combineert de beelden van beide sensors om samen tot de beste fotokwaliteit te komen. Bovendien beschikt de camera over diverse features voor een betere fotokwaliteit zoals autofocus, LED flitser en uiteraard is ook de portretmodus weer aanwezig. Live Photos behoort wederom tot één van de vele opties van de camera en video’s kun je opnemen in 4K. De frontcamera heeft 12 megapixels en beschikt over Retina Flash en video-opnames in 1080p.

iPhone Xs kopen

De Apple iPhone Xs is verkrijgbaar in de kleuren Silver, Space Gray en Gold. De iPhone Xs is te koop in combinatie met een abonnement maar ook als los toestel. De iPhone Xs is beschikbaar bij verschillende webshops voor een adviesverkoopprijs van € 1159,-. Dit is de prijs voor een simlockvrije iPhone Xs. De huidige prijzen van de iPhone Xs zijn op deze pagina te vinden.