Home Nieuws Kleinere iPhone 6C mogelijk halverwege 2016 uitgebracht

Kleinere iPhone 6C mogelijk halverwege 2016 uitgebracht

1
0

Halverwege 2016 wordt een kleine iPhone 6C op de markt gebracht. Dit wordt gemeld door Kevin Wang van het bedrijf IHS Technology Research op het Chinese sociale netwerk Weibo. Volgens Wang heeft de iPhone 6C een 4 inch display. Dit is dezelfde grootte als de in september 2013 uitgebrachte iPhone 5S. De iPhone 6C moet halverwege 2016 in de schappen liggen.

Kleinere iPhone

Het gerucht over een iPhone met een kleiner display komt niet als een verrassing. Eerder meldde de bekende analist Ming-Chi Kuo al dat er een kleinere iPhone op komst is. De analist gaf aan dat Apple niet alleen de iPhone 7 in 2016 uitbrengt maar ook een kleinere en goedkopere iPhone.

5c2

iPhone 5C

De iPhone 6C zou de opvolger moeten worden van de iPhone 5C. Dit toestel was geen groot succes maar Apple wil mogelijk inspelen op de behoefte van gebruikers die een 4 inch smartphone willen. De iPhone 5S is het laatst beschikbare model met een 4 inch display maar deze raakt al aardig verouderd. De iPhone 6C zou geschikt kunnen zijn voor consumenten die een opvolger zoeken voor de iPhone 5S.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Eén reactie

  1. Janny g. steendam

    20 november, 2015 at 20:04

    Ik heb nu nog een 4S maar zie er naar uit als de 6c op de markt verschijnt….

    Reply

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…