Home Nieuws Kleinere iPhone op komst

Kleinere iPhone op komst

0
0

Voor de personen die niet overweg kunnen met een grote smartphone zoals de iPhone 6S Plus of zelfs de iPhone 6S is er goed nieuws. Apple komt volgend jaar met een kleinere smartphone. Dit wordt gemeld door de doorgaans goed ingelichte analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities. Volgens de analist komt Apple begin 2016 met een 4 inch iPhone. Dit is hetzelfde formaat als de iPhone 5S. Er gingen al eerder geruchten over een kleinere iPhone die de naam iPhone 6C zou krijgen. Het bleef echter bij geruchten.

Display formaat

Het display formaat van de iPhone 6S en 6S Plus is respectievelijk 4,7 inch en 5,5 inch. Deze displays zijn aanzienlijk groter dan het display van de iPhone 5S. Voor de iPhone gebruikers die niet willen overstappen naar een andere fabrikant maar geen grote iPhone willen is er nu maar één optie. Dat is het kiezen voor een ouder model zoals de iPhone 5S of 5C. Door een kleinere iPhone te produceren is de kans groot dat Apple deze gebruikers als klanten behoudt.

iPhone6compare

Specificaties en prijs

Het is nog maar te zien of de kleinere iPhone veel goedkoper wordt dan de iPhone 6S. Hoewel het display kleiner is wordt verwacht dat de kleine iPhone volledig up-to-date is aan de binnenzijde. Volgens de analist draait de kleinere iPhone op de A9-chipset. Anders dan de iPhone 6S zal de kleinere iPhone niet beschikken over 3D Touch. Dit zou bedoeld zijn om het verschil duidelijk te maken tussen de iPhone 6S en de kleinere iPhone.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…