Home Nieuws Leveranciers iPhone zien inkomsten dalen

Leveranciers iPhone zien inkomsten dalen

0
0

De inkomsten van de iPhone 6S leveranciers laten de komende tijd geen groei zien. Dit wordt gemeld door diverse bronnen in de productieketen zoals Foxconn en Pegatron. Dit is het gevolg van een afname in de orders afkomstig van Apple. Deze afname is al vanaf november 2015 zichtbaar volgens de bronnen van Digitimes.

iPhone 5SE

Naar verwachting wordt in maart het nieuwe 4 inch model gepresenteerd door Apple. Het wordt verwacht dat dit toestel iPhone 5SE wordt genoemd. Alhoewel er veel vraag is naar een 4 inch iPhone zoals uit onderzoeken blijkt is niet iedereen uiterst positief over de mogelijke verkopen van dit model. De verwachte orders die hieruit voortvloeien zijn volgens bronnen in de industrie niet genoeg om de afname in inkomsten uit de iPhone 6S productie recht te trekken.

De afname in inkomsten was het grootst bij de producent van printplaten Flexium Interconnect. Deze waren aanzienlijk hoger dan het gemiddelde in de industrie met 20 procent in november en 45.7% procent in december. De printplaat producent Zhen Ding zag de inkomsten met 12.8 procent dalen in november en 40 procent in december. Pegatron zag de inkomsten met 14 procent dalen in januari in vergelijking met een jaar eerder.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…