Home Nieuws Mogelijk geen koptelefooningang voor iPhone 7

Mogelijk geen koptelefooningang voor iPhone 7

0
0

De nieuwste iPhone modellen zijn nog maar een paar maanden uit maar dit weerhoudt de media er niet van om de geruchtenmodel aan te zetten voor de iPhone 7. De Japanse website Mac Otakara heeft het laatste nieuwtje naar buiten gebracht. Apple is van plan om met de iPhone 7 af te stappen van de standaard 3,5mm koptelefooningang. De audio zou voor de nieuwe iPhone via de Lightning connector lopen. Volgens Mac Otakara wist de bron ook te vertellen dat de Lightning connector ondersteuning zal bieden voor Bluetooth en Lightning koptelefoons.

iPhone dikte

De iPhone 7 wordt een millimeter dunner dan de dunste voorganger. Dit is de iPhone 6S met een dikte van slechts 7,1 millimeter. Door de 3,5mm koptelefooningang te vervangen voor Lightning connector is het mogelijk om de iPhone dunner te maken. De iPhone 7 zal volgens het gerucht dezelfde dikte krijgen als de iPod Touch met 6,1 millimeter.

Apple is al eerder van plan geweest om de koptelefooningang te schrappen. Het bedrijf heeft het echter toen niet doorgezet om verder te gaan met een dunnere variant. Het lijkt erop dat dit in 2016 het geval zal zijn. Er is op dit moment al audioapparatuur verkrijgbaar voor de Lightning connector. Er zijn al koptelefoons gemaakt voor de Lightning connector door JBL en Philips.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…