Home Artikelen Apps Welke navigatie op de iPhone?

Welke navigatie op de iPhone?

0
0

Navigeren naar een bestemming is ook mogelijk met de iPhone, er zijn diverse navigatie-apps te downloaden in de Appstore. Er zijn veel iPhone gebruikers die gratis apps gebruiken zoals Google Maps en Apple kaarten maar in het buitenland is een gespecialiseerde navigatie-app een stuk handiger. Ook voor een route in Nederland zijn deze apps geschikter omdat deze de volledige route informatie weergeven maar bijvoorbeeld ook extra verkeersinformatie. Er zijn een aantal populaire navigatie apps voor de iPhone te verkrijgen in de Appstore.

TomTom

TomTom is een grote naam in de navigatie wereld. Het bedrijf dat levert goede navigatie apparatuur en sinds 2008 is er een speciale app voor de iPhone. Bij aanschaf van de app krijg je van TomTom Lifetime Maps, elke vier jaar mag je gratis de nieuwste kaarten downloaden. Kleine correcties worden automatisch in de app doorgevoerd. De app functioneert goed, de snelste of meeste betrouwbare route kan worden berekend en het navigeren gaat zelfs door terwijl je wordt gebeld. Je kan kiezen uit TomTom Europa, West-Europa, Benelux of VS & Canada. Prijzen variëren van €39.99 tot €69.99

Waze

Waze is een gratis iPhone navigatie app. Deze applicatie is zeer populair en biedt altijd actuele informatie. Gebruikers kunnen zelf rare routes, files of flitsers doorgeven. Er wordt voorgelezen met een Nederlandse stem en ook kunnen brandstofprijzen met de app worden opgezegd. Met de toeterfunctie kunnen gebruikers elkaar lokaliseren.

Navigon

Navigon is weer een betaalde navigatie iPhone app. Navigon is leverancier van bekend navigatieapparatuur. De kaartinformatie in de app is compleet en wordt steeds aangepast. Er wordt gesproken door een Nederlandse stem. Kaarten kunnen vooraf worden gedownload en vervolgens zonder mobiele data worden gebruikt. De minikaart rechts onderin is erg handig, hier zie je de juiste rijbaan of invoegstrook. Deze app is verkrijgbaar voor Europa, de VS of de Benelux en varieert van €26,99 tot €89,99.

Sygic

Sygic maakt gebruik van TomTom kaarten en is verkrijgbaar als gratis app of betaalde app. De routeplanning en betrouwbaar is minder duur dan TomTom. Downloaden van kaarten kan vooraf en de app biedt vele opties. De navigatiestem is helder en de app heeft een handige 3D weergave. Ook kan er een lijst worden opgevraagd met points of interests. De app is gratis verkrijgbaar of voor een bedrag van €29,99.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Apps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…