Home Nieuws Nieuwe 4 inch iPhone heet geen 5SE maar iPhone SE

Nieuwe 4 inch iPhone heet geen 5SE maar iPhone SE

0
0

Volgens de laatste geruchten zal het nieuwe 4-inch iPhone model van Apple iPhone SE gaan heten. Eerder ging het gerucht dat het nieuwe de toestel iPhone 5SE zou gaan heten. De letters SE staan voor Special Edition. Volgens de website 9to5Mac kiest Apple nu voor een naam zonder cijfer en enkel voor de letters SE. Het zou de eerste keer zijn dat Apple een iPhone upgrade zonder een cijfer in de toestelnaam te verwerken. Het lijkt erop dat Apple het nieuwe toestel niet jaarlijks zal gaan vernieuwen. De verwachting is dat het toestel op 21 maart door Apple wordt aangekondigd.

12 megapixel camera

Ook door de bekende Apple analist Ming-Chi Kuo is een voorspelling gedaan over de nieuwe 4-inch iPhone. Hij schrijft in een onderzoeksdocument naar investeerders dat het nieuwe toestel aan de achterzijde mogelijk is voorzien van een camera met 12-megapixels. Eerder werd er vanuit gegaan dat het toestel was voorzien van een 8-megapixel camera.

400 tot 500 dollar

Ook wordt door Kuo een schatting gemaakt van wat het toestel moet kosten. De analist is doorgaans goed ingelicht. Hij denkt dat de iPhone SE in Verenigde Staten tussen de 400 en 500 dollar zal gaan kosten. Het toestel zal moeten concurreren met andere midrange toestellen. De iPhone zal een opslag van 16 of 64GB krijgen volgens Kuo en ondersteuning voor Bluetooth 4.2, Live Photos en 802.11ac wifi. De accu is mogelijk een 1642 mAh accu en het toestel zal qua ontwerp lijken op de iPhone 5S met afgeronde schermranden.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…