Home iPhone 8 Nieuwe iPhone ondersteunt draadloos opladen en is waterdicht

Nieuwe iPhone ondersteunt draadloos opladen en is waterdicht

0
0

De eerstvolgende iPhone die waarschijnlijk in september gepresenteerd gaat worden zal waterdicht zijn en beschikt over draadloos worden. Dit wordt gemeld door Robert Hwang, CEO van Apple-leverancier Wistron. De topman van het bedrijf heeft dit gezegd tegen de Japanse krant Nikkei. Winstron produceert samen met het  Taiwanese Foxconn de nieuwe iPhones.

Waterdicht en draadloos opladen

iPhone 7

iphone 7 abonnement
  • 100 min
  • 1000 MB
  • 100 SMS
  • € 0,00 toestel
incl. toestel: € 24,00 p/m
Bekijk aanbieding

De topman van het bedrijf heeft in een gesprek met de krant gesproken over nieuwe processen die ingevoerd zijn in de productielijn. Het bleef echter niet bij het proces aangezien er ook gesproken is over de nieuwe iPhone. De features die in het gesprek naar voren kwamen gingen over draadloos opladen en waterdichtheid. Android telefoons beschikken al langer over draadloos opladen waardoor het geen verrassing is dat het er ooit ook van moet komen in de iPhone. Het is niet bekend of Apple dezelfde technologie gebruikt voor draadloos opladen.

Geruchten

Andere geruchten over de nieuwe iPhone spreken over een groot display dat veel weg heeft van de Samsung Galaxy S8. De nieuwe iPhone wordt mogelijk iPhone 8 genoemd maar iPhone Edition of iPhone X zijn ook mogelijke namen die in de media genoemd worden.

Nieuwe iPhone ondersteunt draadloos opladen en is waterdicht

5 uit 1 stemmen

Laad meer artikelen
Load More By Michael S
Load More In iPhone 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Samsung maakt de chips voor de iPhone 9 (2018 iPhone)

Samsung wordt volgens Koreaanse media de leverancier van de chipsets die in de iPhone 9 ge…