Home iPhone 8 Nieuwe OLED iPhone kost straks 999 dollar

Nieuwe OLED iPhone kost straks 999 dollar

0
23

De nieuwe iPhone met OLED-scherm, waarschijnlijk de iPhone X of 8 genaamd, gaat 999 dollar kosten. Dit wordt gemeld door de The New York Times op basis van anonieme bronnen. Het komt ongeveer neer op 845 euro voor de nieuwe versie van de iPhone met OLED scherm. Uit eerdere geruchten bleek dat de adviesprijs veel hoger kwam te liggen. Verschillende bedragen zijn genoemd van 1.000 tot 1.200 dollar maar het lijkt er dus op dat nieuwe iPhone voor wat minder over de toonbank zal gaan.

Features

De insiders vertellen tegen de krant dat draadloos opladen een bevestigde feature is net als gezichtsherkenning. Nieuw aan deze versie van gezichtsherkenning is dat de telefoon al liggend op tafel werkt. De thuisknop is niet meer onder het scherm aanwezig in dit model. Deze wordt naar de achterkant verplaatst of er komt een virtuele thuisknop. Ontgrendelen is dan op andere manieren mogelijk. Apple loopt voorop als het gaat om 3D technologie en zo zal er altijd een veilige manier zijn om je Apple smartphone te vergrendelen.

Met een adviesprijs van rond de 845 euro komt het dichter in de buurt van de prijs van de grote concurrent, Samsung Galaxy S8. De Samsung Galaxy Note 8 is eerder deze week onthuld met een adviesprijs van 999 euro in Nederland. Gezien de grootte van de smartphone wordt dit echter niet gezien als een directe concurrent.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…