Home iPhone 8 OLED display van iPhone 8 mogelijk aan alle zijden gebogen

OLED display van iPhone 8 mogelijk aan alle zijden gebogen

0
0

Dat Apple waarschijnlijk overstapt naar OLED technologie is niet verrassend meer. De laatste maanden is de OLED technologie veel besproken door kenners en zijn er diverse geruchten naar boven gekomen die dit lijken te bevestigen. Het OLED scherm wordt mogelijk zelfs voorzien van een edge-to-edge grootte waardoor er vrijwel geen randen aan de zijkanten meer zijn. De laatste maanden zijn al een aantal van deze smartphones in Azië ontwikkeld met deze feature.

Gebogen aan alle zijden

De geruchten worden wederom bevestigd door een bron van de Korea Herald. Deze vertelde het volgende:
“the OLED version of the new iPhone will all be curved as Apple ordered all plastic OLED – not glass – from Samsung Display. Samsung is capable of supplying a little less than 100 million units of curved OLED displays to Apple.” De panelen die Apple besteld heeft bij Samsung zijn van plastic en niet van glas waardoor deze gebogen kunnen worden. Hoewel de bron meldt dat het display hierdoor aan alle zijden gebogen kan worden is dit nog niet eerder met dit type scherm gebeurt. Als dit mogelijk zou zijn met het display dan zou Samsung dit mogelijk eerst zelf introduceren in de Galaxy serie. Apple zou hiernaast een aanraakgevoelige technologie willen introduceren in de iPhone 8.

Samsung is de enige OLED leverancier in 2017. Doordat het bedrijf de vraag voor alle modellen niet aan kan is het logisch om vast te stellen dat niet alle iPhone 8 modellen over dit type scherm zullen beschikken. De iPhone 8 wordt naar verwachting in september 2017 gepresenteerd en is dan een maand later met abonnement verkrijgbaar in Nederland.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…