Home Artikelen Apple Watch Patent voor modulaire Apple Watch bandjes

Patent voor modulaire Apple Watch bandjes

0
0

Apple heeft weer een nieuw patent ingediend voor Apple Watch bandjes. Het gaat om speciale bandjes waarmee de Apple Watch een stuk verbeterd kan worden. De Watch krijgt door middel van deze bandjes meer elektronische functies zoals gps, extra accu en meer. Het document van Apple toont dat de Apple Watch modulaire functies zou kunnen krijgen. Dit dankzij de nieuwe bandjes, hiermee worden extra features aan de Apple Watch toegevoegd.

Op een afbeelding in het document is te zien dat het Watch bandje ook kan bestaan uit twee delen. Het ene deel zal dan bijvoorbeeld zijn voorzien van een extra accu module terwijl het andere deel een gps functie heeft. Er zouden met het Apple patent meerdere mogelijkheden worden toegevoegd zonder dat de daadwerkelijke behuizing van het apparaat dikker hoeft te worden.

In het patent zelf staat beschreven dat gebruikers kunnen kiezen welke extra toevoegingen op de hardware ze ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Nu zijn er al veel verschillende bandjes op de markt. Deze bandjes zijn er in verschillende kleuren en soorten maar deze geven de Watch geen extra functionaliteiten. De diagnostische poort onderop de Apple Watch zou dienen als invoer voor de nieuwe hardware. Het gaat echter om een ingediend patent, of het patent ook werkelijkheid wordt is niet zeker.

apple watch patent

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Apple Watch

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…