Home Nieuws Presentatie Apple Watch 2 niet in maart 2016

Presentatie Apple Watch 2 niet in maart 2016

0
0

De geruchten gingen dat de opvolger van de huidige Apple Watch, de Apple Watch 2, al in maart dit jaar zou worden gepresenteerd. Volgens nieuwe berichten is dit echter niet het geval. De nieuwe smartwatch van Apple zou deze maand in productie gaan om modellen te testen. Volgens diverse bronnen zal het daarna niet lang meer duren voor ook de massaproductie van start zal gaan. Het bericht ging daarom dat de release van de Apple Watch 2 mogelijk al in maart 2016 zou plaatsvinden.

apple-iwatchDe website TechCrunch heeft met meerdere bronnen gesproken en kwam hierna tot de conclusie dat Apple maart niet gaat redden. Het is wel mogelijk dat bijvoorbeeld nieuwe accessoires klaar zijn in maart maar de Apple Watch 2 nog niet. Panzarino meldt echter dat niets in de productieketen nog wijst op de bouw van een tweede Apple Watch. Ook op softwaregebied lijkt er nog niet veel te gebeuren. Het kan altijd erg snel gaan met hardware en producten van Apple maar maart lijkt in dit geval echt te vroeg.

Het zou wel mogelijk zijn om direct door te gaan op massaproductie als de testproductie deze maand al begint. In dat geval kan het hard gaan en kan de Apple Watch 2 eerder verschijnen dan wordt verwacht. Het gaat om geruchten en niets is zeker. Het is zoals altijd weer afwachten tot dat Apple zelf meer bekend maakt.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…