Home Nieuws Productie iPhone 5C door Apple teruggeschroefd

Productie iPhone 5C door Apple teruggeschroefd

0
0

De zeer betrouwbare bron The Wall Street Journal schrijft woensdag dat Apple de productie van de iPhone 5C flink heeft teruggeschroefd. Er doken al eerder soortgelijke berichten op in China. De vraag naar de iPhone 5C zou tegenvallen. In tegenstelling tot de iPhone 5C is de vraag naar de iPhone 5S wel groot, de bestellingen voor dit toestel zouden tegelijkertijd zijn opgevoerd.

Volgens bronnen van the Wall Street Journal zijn de bestellingen voor de 5C bij Hon Hai en Pegatron teruggeschroefd. Pegatron zet een derde van de iPhones in elkaar, Apple heeft hier de vraag met 20 procent teruggeschroefd. Hon hai zet de rest in elkaar, hier blijkt het om een afname van 30 procent te gaan. Daarnaast is er nog een onbekende leverancier voor de onderdelen van de iPhone 5C, de bestellingen zijn hier volgens bronnen met de helft teruggeschroefd.

De iPhone 5C werd samen met de iPhone 5S in september in diverse landen op de markt gebracht. Het toestel is vanaf 25 oktober ook in Nederland te verkrijgen. De vraag naar de 5C, een plastic toestel, zou nu dus al tegenvallen. De vraag naar de iPhone 5S is hoger dan verwacht volgens verschillende bronnen. De vraag naar dit toestel zou zo groot zijn dat Apple de bestellingen al flink heeft opgevoerd.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…