Home Nieuws Productie iPhone 5C verder teruggeschroefd door Apple

Productie iPhone 5C verder teruggeschroefd door Apple

0
0

In Oktober bracht de Chinese website CtechCN het bericht dat de iPhone 5C productie werd teruggebracht van 300.000 naar 150.000 stuks per dag. CtechCN blijkt contacten te hebben met de leveranciers van Apple en zette voor de release van het toestel al een Nederlandse handleiding online van de smartphone.

CtechCN claimt nu dat de productie van de iPhone 5C door Foxconn en Pegatron verder is verlaagd. Er zouden nu nog geen 90.000 exemplaren per dag worden gemaakt in tegenstelling tot de 150.000 stuks die eerder per dag werden gemaakt. Op basis van het bericht van CtechCN, de Chinese website, schrijft Unwired View dat er bij Foxconn nog maar een minimale hoeveelheid van 8000 tot 9000 exemplaren wordt geproduceerd. De productie bij Protek, de Chinese assemblagepartner van Pegatron, zou tot 80.000 stuks zijn teruggebracht.

Het is al een langere tijd duidelijk dat de iPhone 5C minder populair is dan Apple had gehoopt. De vraag naar de iPhone 5S is stukken hoger dan de vraag naar de iPhone 5C. Om een indicatie van het verschil in vraag te geven verwijst MacRumors naar data van Fisku over het iPhone gebruik. Een maand geleden was volgens de cijfers de verhouding tussen de iPhone 5S en de iPhone 5C nog 2 tegen 1, nu zou dat 3 tegen 1 zijn.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…